Vücudu yormayan masaüstü seti

Güncelleme Tarihi:

Vücudu yormayan masaüstü seti
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 05, 2007 00:00

Bilgisayar aksesuarları üreticisi Logitech'in yeni kablosuz masaüstü seti LX710 çok sayıda fonksiyonu ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Kablosuz klavye üzerinde yer alan tuşlar, Voip aramalarına, fotograf düzenleme ve müzik gibi multimedia uygulamaları kısa yoldan ulaşma imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

KablosuzÂklavye ve kablosuz lazer fareden oluÅŸan bu özel seti, alıcısını USB portuna takarak dizüstülerde da kullanmak mümkün. Vista uyumlu LX710 Kablosuz Masaüstü, özel yumuÅŸak tuÅŸ takımı ile ayrı bir rahatlık sunuyor.

Bu yeni teknolojili ürün, Logitech'in lazer fare teknolojisini güçlü sayısal fotoÄŸraf kontrolleri ile birleÅŸtirerek, resimlerin ve diÄŸer görüntülerinÂdüzenleme, görüntüleme ve paylaşımını oldukça kolaylaÅŸtırıyor. Lazer izleme teknolojisi ile kullanıcılar bu düzenlemeleriÂpiksel hassasiyetinde gerçekleÅŸtirebiliyor. Klavyede bulunan özel tuÅŸlar sayesinde kullanıcılar favori resim uygulamalarını baÅŸlatabilir, resimleri döndürebilir, büyütüp, küçültebilirler. Klavyenin ayrıca, etkin dijital müzik navigasyonu saÄŸlayan kullanışlı bir medya paneli de bulunuyor.   Â

Haberin Devamı

Konforu en üst seviyeye çıkarmak üzere tasarlanan klavyenin aynı zamanda kullanıcılara tercih ettikleri klavye açısını sunan, üç kademeli katlanabilir ayakları mevcut. Ürünün satış fiyatı ise 95 dolar+KDV olarak duyuruldu.   

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!