Vista için ‘yükselteme programı’

Güncelleme Tarihi:

Vista için ‘yükselteme programı’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2006 10:31

Microsoft, 26 Ekim - 15 Mart tarihleri arasında alışveriş yapan tüketicilerin Windows Vista ve 2007 Office System’a bedava ya da indirimli geçiş yapabilmesine olanak tanıyan bir program başlattığını duyurdu. Windows Vista’ya Ekspres Yükseltme programı altında, “Windows Vista Uyumlu” logosu taşıyan bir PC satın alan müşteriler, Ocak ayında Windows Vista tüketicilerin kullanımına sunulduğunda bu yeni sürüme ücretsiz veya indirimli yükseltme olanağına sahip olacak.

Haberin Devamı

Microsoft, müşterilere Windows Vista’ya Ekspres Yükseltme ve Microsoft Office Teknoloji Garantisi programlarından yararlanma olanağı sunabilmek için, Windows XP ya da Microsoft Office 2003 önyüklü bilgisayar satmayı planlayan PC üreticileri ile birlikte çalışıyor.

 

Windows Pazarlama Bölümü Başkan Yardımcısı Mike Sievert, “Önümüzdeki dönemde yeni bilgisayarınızı gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz, çünkü Windows Vista’nın lansmanı ile birlikte size ücretsiz veya indirimli Windows Vista’ya yükseltme fırsatı sunuyoruz. Microsoft ve PC üreticisi ortakları, bu programları bilgisayarların yoğun satıldığı yıl sonundan hemen önce sunmaktan mutluluk duyuyor” şeklinde konuştu.

 

Haberin Devamı

Windows Vista’ya Ekspres Yükseltme programı altında, “Windows Vista Uyumlu” logosu taşıyan bir PC satın alan müşteriler, Ocak ayında Windows Vista tüketicilerin kullanımına sunulduğunda bu yeni sürüme ücretsiz veya indirimli yükseltme olanağına sahip olacak. Acer, Dell, Fujitsu-Siemens, Hewlett-Packard, Lenovo, Sony, Toshiba gibi uluslararası markalar ve Arçelik, Aidata, Beko, Casper, Escort, Exper, Keysmart, Pro2000 ve Vestel’in aralarında bulunduğu yerli PC üreticileri bu programlara katılma planlarını açıkladı. Müşterilerin arzu ettikleri PC üreticileri veya bu ürünlerin satışa sunulduğu perakende mağazalar ile iletişime geçerek, söz konusu firmanın programları tam olarak nasıl uygulamaya koyacağına ilişkin ayrıntıları öğrenmesi gerekiyor.

 

Microsoft ve PC üreticileri, 26 Ekim 2006 ve 15 Mart 2007 tarihleri arasında gerçekleşecek Microsoft Office 2003 yüklü PC satışları için de bu Office sürümlerinin 2007 Microsoft Office System’a yükseltilmesini sağlayacak benzer teşvik programları sunacak. Microsoft Office Teknoloji Garantisi programı, 2007 Microsoft Office System tüketicilerin kullanımına sunulduğunda, mevcut sürümlerin yalnızca medya ve kargo ücreti karşılığında bu yeni sürüme yükseltilmesi olanağını sunuyor.

 

Haberin Devamı

Microsoft, Windows XP önyüklü bilgisayar satın almayı düşünen tüketicilere, “Premium Ready” işareti taşıyan ve Windows Vista Uyumlu ürünleri öneriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!