Villa kurşunladı, adamını yolladı

Güncelleme Tarihi:

Villa kurşunladı, adamını yolladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 07:10

Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi’nde 25 Mart Cuma günü bir ticari anlaşmazlık sebebiyle Ömer Erdal Akkartal’ın villasını basan İranlı Naci Şerifi Zindaşti ve 6 adamı arasında silahlı çatışma meydana geldi. Çatışmada hiç kimse yaralanmazken polis ekipleri olayla ilgili olarak çalışma başlattı.

Haberin Devamı

AVUKAT’LA BİRLİKTE GELEREK TESLİM OLDULAR

Olay sonrası 26 Mart Cumartesi günü Vatan Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne avukatlarıyla birlikte gelen İsmail G., ve Burak Ç., Sarıyer Reşitpaşa’da meydana gelen silahlı çatışmayı kendilerinin yaptıklarını beyan ederek teslim oldu. İsmail G., ve Burak Ç.’nin çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu öğrenildi.

EV EŞYASI YENİLEME VAADİYLE SUÇU ÜSTLENDİLER

Şüpheli İsmail G. ve Burak Ç. emniyetteki sorgulamalarında silahlı çatışmaya kendilerinin girdiğini belirten çelişkili ifadeler verdi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri konu ile ilgili detaylı çalışma yaparak şüpheli İsmail G., ve Burak Ç.’nin yalan söylediğini belirleyerek sorguyu derinleştirdi. Şüpheliler ev eşyalarının yenilenmesi vaadiyle kendilerinin gelerek teslim olduklarını söyledikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

ZİNDAŞTİ VE 4 ADAMI GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri çatışmada şüpheli İsmail G., ve Burak Ç.’nin yalnız olmadığını belirlemesi üzerine Naci Şerifi Zindaşti ve 4 adamının da olduğunu tespit etti. Polis ekipleri 26 Mart Cumartesi günü operasyon düzenleyerek Zindaşti ve 4 adamını yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda 3 tabanca ve 22 mermi ele geçirildi.

OLMAYAN YATI 1 MİLYON 300 LİRAYA SATMAYA ÇALIŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Naci Şerifi Zindaşti’nin emniyette verdiği ifadeye göre, Ömer Erdal Akkartal’ın olmayan bir yatı 1 milyon 300 bin liraya kendisine satmaya çalıştığını fark etmesi üzerine yaşanan tartışma ardından Akkartal’ın yaşadığı villaya gittikten sonra çatışma meydana geldiğini söylediği öğrenildi.

7 ŞÜPHELİ ADLİYE’YE SEVK EDİLDİ

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorgulamaları tamamlanan Zindaşti’nin de aralarında bulunduğu 7 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüpheliler hakkında ’Araç kurşunlama’, ’İkamet basma’ ve ’Silahlı çatışma’ suçları sebebiyle işlem yapıldığı belirlendi. Öte yandan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Akkartal’ın ise başka bir suçtan aranması bulunduğu için tutuklandığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!