Vikings 4. sezon 2. bölüm yayınlandı - İzle!

Güncelleme Tarihi:

Vikings 4. sezon 2. bölüm yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 12:41

Tarihsel drama türünde çekilen Vikings dizisinin 4. sezon 2. bölümü geçtiğimiz Perşembe günü yayınlandı. Her bölümü sabırsızlıkla ve merakla beklenen dizinin son bölümünde yine ilginç gelişmeler yaşandı. Mercia kraliçesi ve oğlu kaçırıldı, Floki kaçtı. İşte son bölüm detayları ve fragmanı…

Haberin Devamı

ABD ve Kanada’da History kanalında, Türkiye’de de TLC kanalında yayınlanan Vikings dizisinin 4. sezon 2. bölüm izleyenleri ile buluştu. Viking Ragnar Lodbrok’un hayatı ve hikayelerinden televizyon dünyasına uyarlanan ve her bölümü tutkunları tarafından sabırsızlıkla beklenen dizinin 4. sezon ikinci bölümü Kill of Quenn adı ile seyirci karşısına çıktı.

Gerçek Avrupa efsanelerine ve tarihsel figürlere dayanan Vikings’in her bölümü heyecanlandırıyor. History’de Perşembe, TLC’de ise Cuma akşamları ekrana gelen tarihsel drama dizisinin yayınlanan son bölümü ilginç gelişmelere sahne oldu.

Vikings 4. sezon 2. bölüm yayınlandı - İzle

8. yüzyıl İskandinavyası’nı anlatan ve şimdiye kadar 31 bölüm yayınlanan dizi, ilk kez 3 Mart 2013 tarihinde izleyici karşısına çıkmıştı. 23 Nisan 2015’de 3. sezon finalini yapan Vikings dizisinin şu günlerde 4. Sezonu ekrana geliyor.

Haberin Devamı

VİKİNGS 4. SEZON 2. BÖLÜM FRAGMANI

VİKİNGS 4.SEZON 2.BÖLÜM ÖZETİ

3. Sezonda Athelstan’ı öldüren ve Ragnar’ın oğlu tarafından yakalanması istenilen Floki kaçtı. Floki’nin kaçmasına karısı Helga yardım etti. Kızını kaybeden Helga, kızını Ragnar ile birlikte gömdü. Ragnar'ın oğulları ve adamlarından kaçan Floki yakalandı ve bir mağaraya zincirlendi.

İngiltere Wessex Krallığı, kaçırılan Mercia Kraliçesi Kwenthrith ve oğlu Magnus’u kurtarmak için harekete geçer. Wessex Kralı Egbert’in oğlu Aethelwulf Mercia’ya gider. Kraliçe ve oğlunu Hüküm Konseyi’nin elinden kurtarır.

Paris Kralı’nın kızı ile evlenen Rollo Lodbrok, Fransızca öğrenmeye başlar. İlk bölümde paris'te kalan Viking savaşçıları öldürmek için Fransızlarla işbirliği yapan Rollo, bu bölümde de Paris’i Viking savaşçılar ve Ragnar Lothbrok'tan korumak için kralın askerlerine taktik ve fikirler verdi.

Vikings 4. sezon 2. bölüm yayınlandı - İzle

Yapımcısı Michael Hirst tarafından kaleme alınan dizinin yönetici yapımcı kadrosunu Hirst’ün yanı sıra John Weber, James Flynn, Sherry Marsh, Alan Gasmer, Sheila Hockin ve Morgan O’Sullivan üstleniyor. kanada ve İrlanda ortak yapımı olan dizinin oyuncu kadrosunda Travis Fimmel, Clive Standen, Gabriel Byrne, Nathan O’toole, Katheryn Winnick, Jessalyn Gilsig, George Blagden, Gustaf Skarsgard ve Donal Logue yer alıyor.

Haberin Devamı

VİKİNGS DİZİSİNİN KONUSU

Basit bir çiftçiyken cesur bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok ve ailesinin öyküsünü ekranlara taşıyan Vikings, tarihi drama olarak nitelendirilebilecek bir dizi. En bilindik İskandinav mitolojisinin kahraman ve kötü şöhretli Fransa ve İngiltere’nin belalısı haline gelen Ragnar Lodbrok, İngiltere'ye yaptığı ilk baskınları kardeşi Rollo ve karısı savaşçı Lagertha ile birlikte gerçekleştirir. Savaş Tanrısı Odin'in soyundan geldiğine inanılan Ragnor’ın acımasız ve korkusuz adamlarıyla birlikte denizlerle olan imtihanını seyrederken; savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler’in çok az işlenmiş ilgi çekici kültürüne tanık oluyoruz.

Vikings dizisinin 4. sezon 3. bölümü Türkiye’de TLC kanalında 4 Mart Cuma günü saat 22.25’de ekrana gelecek.

BAKMADAN GEÇME!