VI-SENSETM kit Türkiye'de!

Güncelleme Tarihi:

VI-SENSETM kit Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2008 13:08

Kadınların genital akıntısındaki anormal durumlarda enfeksiyon riskini belirleyen test artık Türkiye'de.

Haberin Devamı

Kadınların genital akıntısındaki anormal durumlarda (aşırı miktarda akıntı, renk değişimi, vajinal tahriş ya da akıntıda kötü koku olduğunda) VI-SENSETM Testi'ni kullanarak parazitik ve bakteriyel enfeksiyon riskinin yükseklik veya düşüklüğünü tespitini kolaylaştıran
'VI-SENSETM kit' Genesis İlaç tarafından Türkiye'ye getirildi.

/images/100/0x0/55eaacf0f018fbb8f88f916a

VI-SENSETM kit kadınların doktora başvururken gecikmelerine ve kendi kendilerine teşhis koyarak yanlış gereksiz tedaviler uygulamalarına engel olacak.

NE İŞE YARAR?

" Anormal akıntı nedeniyle kliniğe gitmeden önce doktora bilgi vermek amacıyla,
" Reçetesiz tedaviye başlamadan önce doktora gitmenin gerekip gerekmediğine karar vermek için,
" Reçeteli mantar (kandida) tedavisinin kullanımından önce ve sonra, mantarın (kandida) anormal akıntının tek nedeni olduğundan emin olmak için VI-SENSETM Testi uygulanabilir.

NASIL UYGULANIR?

Haberin Devamı

Rahat bir günlük pedden oluşan VI-SENSE™ kit, sonuçların yorumlanması için renk belirlemesini kullanan basit bir sınıflandırma aracı sunar. Basitçe günlük ped, herhangi bir günlük ped gibi takılır. 6 saat sonra (ya da bir akıntı meydana gelir gelmez, fakat 12 saat geçmeden) kapalı kurutma ünitesi hazırlanır. İndikatörün kuyruğundan çekilerek indikatör şeridi pedden ayrılır ve indikatör şeridi kurutma ünitesine konur. 10 dakika sonra sonuçlar okunur. 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!