VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2019 11:33

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) 2019-2020 eğitim dönemi için ortaöğrenim burs başvuru sonuçlarını geçtiğimiz hafta açıkladı, gözler şimdi üniversite öğrencilerini yakından ilgilendiren VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçlarında. Peki, VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Türkiye'de eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere sekiz ay boyunca burs desteği veren VGM, hizmetine bu yıl da devam ediyor. Kurum son olarak, ortaöğrenim burs başvuru değerlendirme işlemlerini tamamlamış ve sonuçları erişime açmıştı. Gözler şimdi lisans öğrencilerini ilgilendiren burs başvuru sonuçlarında. İşte, 2019 VGM burs başvuru sonuçları hakkında ayrıntılar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) tarafından öğrencilere tahsis edilecek olan VGM burs sonuçları, ortaöğretim öğrencileri için açıklandı. Yükseköğretim ve Ortaöğretim eğitimlerini alan öğrenciler için her yıl tahsis edilen burs sonuçları, kurumun resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebilecek.

Yükseöğrenim burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. Geçtiğimiz yılki açıklama tarihi baz alındığında, sonuçların yeni yıldan sonra açıklanacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Kurumun internet sitesinde yer alan bilgilere göre değerlendirme işlemi devam ediyor. Sonuçlara ilişkin detaylar belli oldukça haberimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!