Ve Hürmüz karşımızda

Güncelleme Tarihi:

Ve Hürmüz karşımızda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Müjdat Gezen'in yönetmenliğini yaptığı ve başrolünü Nükhet Duru'nun üstlendiği ‘7 Kocalı Hürmüz’’ müzikali sahnelenmeye başlandı.

Türkiye'de müzikal dönemi başlatan oyunlar arasında ‘‘7 Kocalı Hürmüz’’ün yeri apayrıdır. Ayten Gökçer ile Cihan Ünal'ın başrollerini paylaştığı oyun yıllar boyu sahnelenmiş ve seyircinin büyük beğenisini kazanmıştı.

Şimdi sıra Müjdat Gezen'in yönetmenliğini üstlendiği yeni ‘‘7 Kocalı Hürmüz’’de... 6 Kasım'da prömiyeri gerçekleşen oyunda başrolde Nükhet Duru sahne alıyor.

Üç aydır süren yoğun provalardan sonra Yeni ‘‘Hürmüz’’ Nükhet Duru ve 50 kişilik sanatçı kadrosu bu muhteşem oyunu seyirciyle buluşturmaktan oldukça mutlu. Oldukça heyecanlı görünen Duru, rolüyle bütünleşmek için aylardır sıkı bir çalışma temposu yürüttü.

Dev bir yapım

Oyunun hazırlıkları da üç ayda tamamlandı. Çağdaş Türk Tiyatrosu'nun klasikleri arasına giren Sadık Şendil'in unutulmaz oyunu göz kamaştırıcı kostümler, görkemli dekorlar, eğlenceli şarkılar ve danslarla dev bir yapım olarak sahnelenmeye başlandı.

Nükhet Duru ve 50 kişilik sanatçı kadrosu Cemil İpekçi ve Taylan Alkan'ın kostümleriyle sahne alırken; kareografide ise seyirciyi etkileyecek muhteşem detaylar bulunuyor: Yükselen alevler, cambazlar, ateş yutan adam, folklor ve dans ekibi de böylece bu müzikalin bir parçası oluyor...



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!