Van'da Fatma anne, 2 haftadır aradığı oğluna kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2020 11:42

VAN'ın İpekyolu ilçesindeki 13 gündür kayıp olan ve annesi Fatma Abo'nun sokak sokak aradığı lise öğrencisi Harun Abo (16), polis ekiplerince dün akşam, internet kafede bulundu. Harun, ailesine teslim edildi.

Haberin Devamı

İpekyolu ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de oturan Fatma ve Tahir Abo çiftinin 6 çocuğundan biri olan Mehmet Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Harun, mahalle servislerinde muavinlik yaparak aile bütçesine destek olmaya başladı. İddiaya göre ablasından para isteyen Harun Abo, olumsuz yanıt alınca küsüp, evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Bunun üzerine meraklanan ve oğluna ulaşamayan Fatma Abo, Harun'un kaybolduğuna dair karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu. Her yerde oğlunu arayan anne Abo, sokak sokak dolaşıp, vatandaşlara oğlunun fotoğrafını gösterdi.

İNTERNET KAFEDE BULUNDU

Bunun üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, Harun Abo'nun bulunmasına için arkadaşları ile görüşme yaparak, gidebileceği yerler, cadde ve sokakları aradı.  Sokak ve caddelerdeki iş yerlerine ait güvenlik kameraları ve Mobese görüntüleri incelendi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda yaklaşık 2 haftadır kayıp olan Harun Abo, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki internet kafede bulunarak ailesine teslim edildi. 

Vanda Fatma anne, 2 haftadır aradığı oğluna kavuştu
OĞLUNA KAVUŞAN ABO AİLESİ, POLİS EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Van'ın İpekyolu ilçesinde 13 gündür kayıp olan ve polis ekiplerince bir internet kafede bulunan Lise öğrencisi Harun Abo(16), ailesine kavuşmanın sevincini yaşadı. Anne Fatma Abo, oğluna sarılarak gözyaşı döktü.

Polis ekipleri tarafından sokak ve caddelerdeki iş yerlerine ait güvenlik kameraları ve Mobese görüntüleri incelenmesinin ardından bulunan Harun Abo, ailesine teslim edilirken, baba Tahir ve anne Fatma Abo, 13 gün sonra oğullarına kavuşmanın sevincini yaşadı. Oğluna sarılarak gözyaşı döken anne Abo,"Oğlum dün akşam bulundu. Sağ salim bulunduğu için çok mutluyum. Oğlumu bulunması için bizlere yardımcı olan ilçe kaymakamımız ve  polis ekiplerine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Baba Tahir Abo ise, polis ve savcının sayesinde oğluna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu, oğluna bunu yapanların cezalandırılması gerektiğini söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!