Vallahi demedim

Güncelleme Tarihi:

Vallahi demedim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Pop sanatçısı Tarkan'ın askerlik başvurusu yapması için tanınan süre dün gece doldu. Almanya'daki sanatçı, Die Welt Gazetesi'nde çıkan ‘‘Vatandaşlarıma ateş açmamak için askere gitmiyorum’’ sözlerinin yer aldığı haber için de ‘‘Uydurma’’ dedi.

Tarkan, önceki gün Die Welt Gazetesi'nde çıkan ‘‘Vatandaşlarıma ateş açmamak için askere gitmiyorum’’ şeklinde kendine atfen yazılan haberin asılsız olduğunu açıkladı. Bu arada Tarkan'ın askerlik için gelmesi gereken süre dün geceyarısı sona erdi. Tarkan için bundan sonra vatandaşlıktan çıkarma işlemlerine başlanacak.

Ünlü pop sanatçısı, haberin düzmece ve çarpıtmalarla dolu olduğunu belirterek, ‘‘Böyle bir yalan haber karşısında ben de şok oldum. Böyle bir açıklamada kesinlikle bulunmadım. Konuyu avukatıma intikal ettirdim’’ dedi.

Alman gazetesinin hakkındaki asılsız haberiyle morali iyice bozulan 26 yaşındaki sanatçı, Duisburg konserinde de hüsrana uğradı. 5 bin kişilik Rhein-Ruhr Halle'ye beklenenin altında izleyicinin gelmesi, Tarkan'ı şaşırttı.

Yetkililer, bazı basın organlarında konserin iptal edildiği yönündeki açıklamalar yüzünden konsere ilginin az olduğunu ileri sürerken, hayranların bir bölümü de biletlerin çok pahalı olmasından şikayetçi olarak bilet almayıp evlerine dönmeyi tercih etti.

KONSERE İLGİ AZ

Az sayıda hayranı karşısında sahne alan Tarkan 1,5 saat süren programında izleyicilere coşkulu anlar yaşattı. Konsere gelen gençlerin arasında çok sayıda Tarkan hayranı Alman izleyicilerin bulunması dikkat çekti.

Tarkan konserinin yapıldığı salonun bir köşesinde lösemi hastalığına yakalanan Dr. Oktar Babuna için başlatılan ilik yardım kampanyasına yaklaşık 160 kişi katılarak, kan verdi.

Hürriyet'in talihli 20 genç okuru, konseri ücretsiz olarak izleme imkanını buldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!