Uzman erbaş alımında tarih belli oldu mu? 2020 uzman erbaş alımı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Uzman erbaş alımında tarih belli oldu mu 2020 uzman erbaş alımı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2019 11:20

Uzman erbaş alımına yönelik beklentiler, 2019'un bitimine kısa bir süre kala arttı. MSB'nin yeni yılda uzman erbaş temini hakkındaki takvimini merak eden binlerce genç, kuvvet komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı'nın uzman erbaş alımına odaklandı. Peki, uzman erbaş alımında tarih belli oldu mu? 2020 uzman erbaş alımı ne zaman?

Haberin Devamı

Uzman erbaş alımları, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Bir süredir yeni alımlar hakkındaki gelişmeleri takip eden vatandaşlar, yeni yılda yapılması planlanan uzman erbaş istihdamına odaklandı. İşte, uzman erbaş alımı hakkında ayrıntılar...

Jandarma 3. grup seçim aşamaları ekim ayında sona ermişti Ekim ayında seçim aşamalarının sona ermesinin ardından kasım ayı sonunda 4. grup duyurusunun gelmesi ve adayların aralık ayında seçim aşamalarına alınması bekleniyor.

ÇAĞRILMAYAN ADAYLARIN ÇAĞRILMASI PLANLANMIŞTI

2019/1 uzman erbaş sınavları sonrasında; Jandarma Genel Komutanlığının personel temin yetiştirme planları ve artan uzman erbaş ihtiyacı doğrultusunda başvuru kılavuzunda belirtilen esaslar dâhilinde sınava çağrılmayan adayların tamamının, müteakip dönemde yapılacak sınavlara çağrılması planlanmıştır.

Haberin Devamı

Konuya dair detaylar netleştikçe haberimizde yer vereceğiz.

SÖZLEŞMELİ ER TEMİNİ SONUÇLARI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından alınacak olan Kara Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetleri sözleşmeli er temi, ön başvuru sonuçları açıklandı. 25 yaşını bitirmemiş olma şartının arandığı başvurulardan geçen adaylar, ilerleyen süreçte MSB'nin internet sitesinden yer alan bilgiler ışığında sınava çağrılacak.

Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları 12 Aralık tarihinde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile belli oldu. Başvuruları değerlendirilen adaylar, sınava başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte e-devlet şifrelerini de getirecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!