Uzayda aşkı tavsiye ederim

Güncelleme Tarihi:

Uzayda aşkı tavsiye ederim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2006 00:00

Türkler'in uzaydaki maceralarını konu alan "Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu" filmi 15 Aralık'ta vizyona giriyor. Fantastik bir aşk hikayesinin de anlatıldığı filmde gemi sekreterini canlandıran Deniz Seki, "Uzayda aşkı bütün kadınlara tavsiye ederim" dedi.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği, "Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu" filmi 15 Aralık'ta vizyona girecek. Cüneyt Arkın, Mehmet Ali Erbil, Deniz Seki, Pascal Nouma, Burcu Kara, Ayşen Gruda, Pakize Suda, Burak Sergen ve Asena gibi birçok ünlünün rol aldığı filmde Türkler'in uzayı nasıl fethettiği anlatılıyor. 40 metre genişliğinde, 80 metre uzunluğunda ve 3 metre yüksekliğindeki Ulubatlı 33 adlı uzay gemisinde geçen maceralar, izleyiciye

/images/100/0x0/55ea7cabf018fbb8f88328ed
bol kahkaha vaat ediyor. Askeri bir disiplinle yönetilen Türk Uzay gemisi Ulubatlı 33'ün sert ve otoriter kaptanı Kartal Kaptan'ı M. Ali Erbil, ona 8 uzay yılı karşılıksız bir aşk besleyen gemi sekreteri Gonca'yı ise Deniz Seki canlandırıyor. Seki, filmle ilgili düşüncelerini şöyle açıklıyor: "Aşkın kendisi zaten heyecan verici fantastik bir şey, bir de uzayda olunca daha da heyecanlı oluyor. Ben bu filmde bunu yaşadım. Sanal da olsa ben Dünyayı Kurtaran Adam'ın iki oğluyla da aşk yaşadım. Sanal da olsa bu aşk fazlasıyla tutkuluydu. Uzayda aşk başkadır, bütün kadınlara tavsiye ederim. Şaka bir yana, filmde tek yumurta ikizleri olan Dünyayı Kurtaran Adam’ın oğullarından uzay korsanı olan Zaldabar beni kaçırıyor. Ben kardeşleri birbirine karıştırıyorum. Kartal bana hiç yüz vermezken Zaldabar sevip okşuyor. Gerçekten böyle bir tercih yapma şansı olsa herhalde bütün kadınlar benim gibi uzayı tercih ederdi."

Haberin Devamı

Uzayda aşkı tavsiye ederim

Uzayda aşkı tavsiye ederim

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!