Üvey kardeş şoku

Güncelleme Tarihi:

Üvey kardeş şoku
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2012 09:48

Kardashian ailesine şok! Ailece ABD'nin en ünlü TV yıldızı olma unvanını elinde tutan Kardashian kardeşlerin en küçüğü Khole'nin üvey evlat olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

TÜM AİLE KAMERALAR ÖNÜNDE YAŞIYOR- Fotogaleri

İddiaları Kim, Kourtney ve Khloe Kardashian’ın 2003’te ölen babaları Robert Kardashian’ın diğer iki evliliğinden olan eşleri ortaya attı.
Jan Ashley ve Ellen Person, gerçeği bizzat Robert’ın ağzından duyduklarını söyledi.

Amerikan magazin dergisi Star’a konuşan Ashley, Kardashian’ın ilk eşi Kris Jenner hamile kaldığı dönemde çiftin arasının açık olduğunu ve Robert’ın aldatıldığını bilmesine rağmen Khloe’yu reddetmediğini öne sürdü.

Her iki kadın da, Khloe’nun diğer üç kardeşine göre kumral olmasını her zaman sorguladığını söyledi. Twitter hesabından iddiaları “iğrenç” olarak yorumlayarak reddeden Khloe, her iki kadına da savaş açtı. Khloe Kardashian, 2009 yılında annesinden “annelik testi” talebinde bulunmuş ve sonucunu alınca rahatlamıştı.

Haberin Devamı

Kadashian kardeşlerin kanserden hayatını kaybeden avukat babaları Robert Kardashian 1999 yılında dört biyolojik çocuğu olduğuna dair resmi bir belge edinmişti. Bu belgede Kourtney, Kim, Khloe ve Robert'ın eski karışı Kris'ten dünyaya geldiği belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!