Ustasız açılış

Güncelleme Tarihi:

Ustasız açılış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 20:31

ÇAĞLAYAN’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda yeni yıl resepsiyonu düzenlenirken Ara Güler’in fotoğraflarından oluşan bir sergi de açıldı.

Haberin Devamı

Etkinliğe sağlık sorunları nedeniyle katılamayan Ara Güler’in, serginin önümüzdeki günlerde yapılacak resmi açılışında yer alacağı belirtildi. Adliyenin atrium alanında düzenlenen yeni yıl resepsiyonu ve fotoğraf sergisine İstanbul Adalet Sarayı Başsavcısı Hadi Salihoğlu, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Turan Çolakkadı, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Özkara, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve şehit savcı Mehmet Selim Kiraz’ın babası Hakkı Kiraz ile çok sayıda hâkim ve savcı katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Başsavcı Hadi Salihoğlu, “Yeni yıl ülkemize barış ve güzel günler getirsin” dedi.  

Sergiyi düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bizleri bu çatı altında buluşturan sanat, kültür ve Ara Güler’dir. Burada olmaktan mutluyum. Yeni yıl inşallah ülkemize ve şehirlerimize güzellikler getirir” diye konuştu. Şişli Belediye Başkanı İnönü ise  “Bizi Ara Güler bir araya getirmedi aslında. Biz ayrı değiliz. Uzun zamandan beri mesai arkadaşıyız. 2016 umarım herkes için daha iyi geçer” dileğinde bulundu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!