Üst kurullardaki ücret toplamı üst sınırı 4 bin 692 YTL'ye yükseltildi

Güncelleme Tarihi:

Üst kurullardaki ücret toplamı üst sınırı 4 bin 692 YTLye yükseltildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2007 11:47

Üst kurullarda görevli personelin ortalama ücret toplamı üst sınırı, yılın ikinci yarısı için 42 YTL artırılarak, 4 bin 650 YTL'den 4 bin 692 YTL'ye yükseltildi.

Haberin Devamı

Üst kurullarda çalışan personele, yılın ikinci yarısında uygulanacak ücret tavanlarına ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı, 1 Temmuz 2007'den geçerli olmak üzere Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karar ile kapsama dahil tüm personel için 2007 yılının ikinci altı aylık dönemdeki “ortalama ücret toplamı üst sınırı” 4 bin 692 YTL olarak belirlendi. Mevcut karar, onay veya diğer mevzuat uyarınca, kapsama dahil personele yapılmakta olan ayni ve/veya nakdi ödeme unsurlarına yeni bir unsur ilave edilmemesi ve ortalama ücret toplamı üst sınırının aşılmaması kaydıyla, 2007 yılının ikinci 6 aylık döneminde kapsama dahil personelin mali ve sosyal hakları, kurum içi hiyerarşik yapıların gerektirdiği ölçüde ve mevzuatı dahilinde yüzde 3,5 oranına kadar yetkili organlar tarafından belirlenecek oranlarda artırılabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!