Us Ne Demek? Us Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

Güncelleme Tarihi:

Us Ne Demek Us Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2020 02:46

İngilizce tüm dünyada uluslararası bir dildir. Bu sebeple kelimelerin anlamları birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Bu kelimelerden birisi de us kelimesidir. Sizde us kelimesinin anlamını öğrenebilirsiniz. Peki Us ne demek? Us kelimesinin Türkçe anlamı nedir? Sizlere us kelimesinin anlamını ve cümle içerisinde kullanımını detaylıca inceledik.

Haberin Devamı

Us kelimesi İngilizce de zamir olarak kullanılmaktadır. Anlamı pek çok kişi tarafından merak uyandırmaktadır. Sözlüklere bakıldığında Türkçe karşılığı bize olarak açıklanmaktadır.

 Us Ne Demek?

 İngilizce Dünya üzerinde çok sık kullanılan bir dildir. Bu sebeple pek çok kelimenin anlamları araştırılmaktadır. Us kelimesi de İngilizce dilinde çok kullanılır. Us kelimesini İngilizce sözlüklerde ve pek çok kaynakta bulmak mümkündür. Us kelimesinin Türkçe karşılığı sözlüklere bakıldığında şu şekilde açıklanmaktadır:

 - Bize

 - Bizi

 - Biz

 İngilizcede bulunan birçok kelimenin Türkçe karşılığı birden fazla anlamı barındırabilir. Us kelimesinin de Türkçe karşılığı 3 farklı şekilde açıklanmaktadır. Us kelimesi cümle içerisinde ''biz, bizi, bize'' anlamlarında kullanılabilir.

 Örnek Cümleler

 - They are richer than us.

 Onlar bizden daha zengin.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!