Ünlülerin sırları kitap oldu

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin sırları kitap oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

Son yıllarda ünlülerin aşk hayatlarını ve herkesten gizledikleri sırları konu alan kitaplar, ürkütücü birer silah olmaya başladı. Bu tür kitaplar anında en çok satanlar listelerinde yer alıyor. Senaryo yazarı Joe Esterhaz'ın yazdığı ‘‘American Rhapsody’’ bu tür kitapların son örneği...

Son günlerde, Hollywood şöhretlerinin bir kitap yüzünden uykuları kaçmaya başladı. ‘‘American Rhapsody’’ adıyla yayınlanacak olan kitap, sinema dünyasının sevilen şöhretlerinin bugüne kadar basına yansımamış serüvenlerini içeriyor. Kitabın yazarı Joe Esterhaz, Hollywood şöhretlerinin hiç yabancısı değil. ‘‘Temel İçgüdü’’, ‘‘Flash Dance’’, ‘‘Show Girls’’ gibi filmlerin senaryolarını yazmış. Hollywood'un içyüzünü çok iyi bilen bir yazar. Anlayacağınız, Hollywood partilerinde olup bitenleri, seks skandallarını, film setlerinde yaşanan yasak aşkları dünya bu kitaptan öğrenecek.

Senaryo yazarı Joe Esterhaz'ın son iki senaryosunun ilgi görmemesinin, onu bu kitabı yazmaya yönlendirdiği söyleniyor. Yazılma sebebi her ne olursa olsun, bu kitabı okuduktan sonra Hollywood yıldızları hakkındaki düşünceleriniz tamamen değişebilir.

İpliği pazara çıktı

Hollywood'da mutluluk gösterisi yapan, evlat edindiği bebeği kucağına alarak poz veren Sharon Stone hakkında ortaya atılmış birçok iddia var. Sharon Stone'un sadık eş ve mükemmel ev kadını gösterileri de pek başarılı olmadı. Yazar Joe Esterhaz, Sharon Stone'un ipliğini pazara çıkarmış.

Esterhaz, ‘‘Temel İçgüdü’’ filminin çekimleri sırasında Sharon Stone ile Michael Douglas'ın film setini bir porno film setine dönüştürdüklerini yazmış. Yazara göre Sharon Stone, özellikle disko sahnesinde şehvet duygularına yenik düşmüş. Filmin yönetmeni, diskodaki aşk sahnesini fazla gerçek ve müstehcen bulduğu için sahnenin yeniden çekilmesini istemiş. Bu arada Michael Douglas, Sharon Stone'un büyük bir ihtirasla onu öpmesinden hiç de şikayetçi olmamış. İki sanatçının daha sonra gizli gizli buluştukları ve kısa süren ateşli bir aşk serüveni yaşadıkları da kitapta anlatılıyor.

Joe Esterhaz'a göre, Sharon Stone, sinemada şöhrete ulaşabilmek için lezbiyen bir genç kadını canlandırdığı filmde, külot giymeden kamera karşısına geçmiş ve yatak sahnesinde gerçekten bir kadınla sevişmeye kalkışmıştı. Daha sonra ise külotsuz çekilen sahnelerde kameramanın ona oyun oynadığını iddia etmiş ve o filmdeki seks sahnelerini gülünç bulduğunu açıklamıştı. Ancak Joe Esterhaz, filmin bu sahnesini Sharon Stone ve yönetmen ile birlikte planladıklarını ileri sürüyor.

Başkaları da var

Joe Esterhaz'ın kurbanlarından biri de Glenn Close. Ünlü yıldız, şöhrete ulaşmak isteyen Woody Harrelson ile bir aşk yaşamıştı. Glenn Close bu aşk serüveninin açıklanmasının kendisine de Woody Harrelson'a da zarar vereceğine inanıyor. Yıldız, Joe Esterhaz ile konuşup kendisiyle ilgili bölümü kitaptan çıkarttırmaya çalıştı ama başarılı olamadı.

Warren Beatty ve Sylvester Stallone, artık Hollywood'un en sadık kocaları olarak tanınıyorlar. Onların geçmişlerindeki çapkınlık öykülerinin yeniden gündeme gelmesi elbette hoşlarına gitmeyecek. Fakat Joe Esterhaz, kitabında Hollywood'un en çapkın iki aktörüne üç bölüm ayırdı.

Amerikan sinemasında dönen dolaplar, evli oyuncuların yasak aşkları, uyuşturucu ve alkol bağımlılarının öyküleri, kısacası Hollywood'a leke sürebilecek herşey Joe Esterhaz'ın kitabına konu oldu. İtibarını kaybeden senaryo yazarı, Hollywood'dan böylece intikamını almış olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!