Ünlülerin iftarları

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin iftarları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıllarda başlayan ünlülerin ramazan iftarları bu yıl da aralıksız devam etti. Ünlü sanatçılardan Hülya Avşar ile başlayan iftar yemekleri, Muazzez Ersoy, İbrahim Tatlısas, Ajda Pekkan, Orhan Gencebay ve Hande Ataizi ile sürdü.

Belediyelerin hazırladığı ve yaklaşık 2-3 bin kişinin iftarlarını yaptığı çadırlarda gerçekleştirilen iftarlar bu yıl da büyük ilgi gördü. Ünlü sanatçı Sibel Can da daha önce vereceği iftar yemeğini son olaylarla gittiği yurt dışı tatili nedeniyle yetişemedi.

Geçtiğimiz hafta içinde de Kadıköy İskele Meydanı'ndaki DYP İftar Çadırı'nda Ulus Müzik sanatçılarından İbrahim Erkal, Zara, Zeynep ve Mine Koşan vatandaşlarla birlikte iftar açtı. Yemeğin sonunda çadırdan çıkarken imza almak isteyen hayranlarının hücumuna uğrayan Erkal, ezilmekten zor kurtuldu.

Kebapçıda buluşma

İbrahim Tatlıses'in sahibi olduğu İdobay müzik şirketi sanatçıları Etiler ‘‘Son Hacıdan’’ adlı kebapçıda bir araya geldi. Aralarında İbrahim Tatlıses'in yanı sıra Seda Sayan, Ömer Danış, Yıldız Tilbe, Coşkun Sabah, Ebru Yaşar, Songül Karlı, Kader, Engül Kalander gibi çok sayıda sanatçının bir araya geldiği yemekte Tatlıses masaları dolaşarak sanatçılarının hatırını sordu. Bu arada Tatlıses'in yeni yıldızı olarak çıkartılan Azeri kızı 13 yaşındaki Günel'i de tanıştırdı. Sanatçılar ile ilk defa basına tanıştırıldı. Genç sanatçı Hande Ataizi de Bahçelievler Belediyesi ile birlikte Şirinevler'de üç bin kişiye iftar yemeği verdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!