Ünlü menajerin şüpheli ölümü

Güncelleme Tarihi:

Ünlü menajerin şüpheli ölümü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2011 12:39

İzel ve Keremcem gibi ünlü isimlerle çalışan eski menajer Coşkun Yazman, Beykoz açıklarındaki “yeni evim” dediği teknesinde ölü bulundu. Geceyi yardımcısı Banu Yılmaz’la geçiren Yazman’ın ölüm nedeni araştırılıyor.

Haberin Devamı

BİR dönem aralarında Emel Sayın, Ajda Pekkan, İzel, Çelik ve Keremcem’in de bulunduğu birçok ünlü isme menajerlik yapan Coşkun Yazman (52), dün sabah Beykoz-Çubuklu Koyu’nda demirli ‘Devin’ adlı teknesinde ölü bulundu. Olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Coşkun Yazman, geceyi teknede yardımcısı Banu Yılmaz’la birlikte geçirdi. Sabahın erken saatlerinde uyanan Yılmaz, ünlü menajerin kamarasında hareketsiz yattığını gördü. Tüm çabalarına rağmen Yazman’ı uyandıramayan Banu Yılmaz, hemen 112 Acil Servisi ile polise haber verdi. Kısa süre içinde sağlık ekipleri ile polis, Çubuklu Koyu’na geldi.

BOŞ İÇKİ ŞİŞELERİ

Polis, yaklaşık 20 metre açıkta demirli olan teknenin kıyıya getirilmesi için vatandaşlardan yardım istedi. Kıyıya çekilen tekneye giren sağlık ekibi, Coşkun Yazman’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Ekiplerin incelemelerini tamamlamasının ardından Yazman’ın cenazesi, Paşabahçe Devlet Hastanesi Morgu’na gönderildi. Teknede yapılan incelemede çok sayıda boş içki şişesi olduğu belirlendi.

ANNESİ ÖLDÜ TEKNEYE TAŞINDI

Coşkun Yazman’ın iki ay önce annesi Gülizar Yazman’ın hayatını kaybetmesi üzerine Çubuklu Mahallesi Rıfatpaşa Sokak üzerindeki dairesini terk ettiği ve satın aldığı teknede yaşamaya başladığı öğrenildi. Annesinin ölümüyle bunalıma girdiği ve fazla miktarda alkol tüketmeye başladığı öne sürülen Yazman’ın boşandığı eşinden biri kız iki çocuğu olduğu ve çocuklarının Almanya’da yaşadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

“Yeni evim” diyordu

Coşkun Yazman, bir hafta önce Facebook sayfasına yüklediği tekne fotoğraflarının altına “İşte benim yeni evim” yazmıştı. Arkadaşları, ünlü menajerin teknesi için “Tek hayalim buydu, ona da kavuştum” dediğini söyledi.

İzel’le aşk yaşamıştı

Coşkun Yazman, bir dönem menajerliğini de yaptığı İzel’le yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Yeni albüm çalışmaları için Almanya’da bulunan İzel’e eski sevgilisinin ölüm haberini menajeri Polat Yağcı verdi. Ünlü şarkıcının çok üzüldüğü ve kimseyle konuşmak istemediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Cenaze için konuşmuştuk

Keremcem, eski menajerinin ölüm haberini dizi çekimleri için gittiği Kartepe’de aldı: “Coşkun’la 2008-2010 yılları arasında çalıştık. Görüşmeye devam ediyorduk. Yakın zamanda annesini kaybetmişti, en son cenaze için konuşmuştuk. Tekne almayı düşünüyordu, tekneleri çok seviyordu. Haberim yoktu, herhalde almış. Benim bildiğim kadarıyla bir hastalığı yoktu.”

SANAT DÜNYASI ŞOKTA

Ercan Saatçi: Coşkun’un öldüğü haberini duyunca şoke olduk. Kızı Almanya’da ve burada ailesinden kimse yok. Cenaze için bizler yardımcı oluyoruz. Teknede Banu adında bir hanımla birlikte olduğu ve kalp krizi geçirdiği iddia ediliyor. Şu anda Banu Hanım sorgulanıyor. Ne olduğu otopside anlaşılır.

Aykut Gürel: Melek gibi bir insandı, hiç düşmanı yoktu. Tüm camia onu çok severdi. Ne olduğunu tam olarak anlamış değiliz. İzel’e ulaşmaya çalıştık ama ulaşamadık...

Reyhan Karaca: Canım arkadaşım, dostum Coşkun Yazman’ı kaybetmişiz. Annesini yeni kaybetmişti, çok üzgünüm çok.

Gökhan Türkmen: “Bir yatım olsun, bırakacağım bu işleri” diyordun. Umarım gözlerini kapadığında bile yüzündeki tebessüm kaybolmamıştır Coşkun Abi... Toprağın bol olsun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!