Underground trajedi hattı

Güncelleme Tarihi:

Underground trajedi hattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

Oklahoma'daki bombalı terör eylemi, TWA kazası, Clinton'ın diz kazası, Heavens Gate tarikatının toplu intiharı, depremler, Monserrat volkanındaki patlamalar, küçük JonBenet'in hunhar bir cinayete kurban gidişi ve Versace cinayeti...

Henüz kafayı oynatmamış normal bir insanın bu olaylar arasında herhangi bir bağlantı kurması mümkün değil. Ancak Internet'teki uçuk Underground News sayfalara takılınca durum değişiyor. Amerika'da meydana gelen her türlü melanetin ilahi bir şekilde birbiriyle ilintili olduğunu öğreniyorsunuz. Gaipten haberler alan Sollog adlı şahıs, bütün bu elim olayların meydana geldiği Seattle'dan Miami'ye uzanan çizginin ‘‘trajedi hattı'' olduğunu iddia ediyor.

Amerika'yı nükleer terörün vuracağı uyarısında bulunan felaket tellalı, trajedi hattında meydana gelen bütün olayları çok önceden federal makamlara bildiriyor.

KEHANETLER

1995'de Oklahoma'daki bombalı eylemden üç gün önce 60 büyük gazetenin editörlerine faks çekerek uyarıda bulunuyor ve 19 Nisan'da eylem gerçekleşiyor. Eylemden bir ay önce, patlamanın meydana geleceği binanın adı ve kurban sayısını da içeren kehanetini federal makamlara bildiren Sollog bu olaydan sonra tutuklandığını iddia ediyor.

Geçen yıl temmuz ayında meydana gelen TWA kazasını da iki ay önceden haber verdiğini söylüyor. Aradan bir yıl geçmesine rağmen neden düştüğü kesin olarak açıklanmayan TWA uçağının meteor çarpması sonucu infilak ettiğini de iddialarına ekliyor.

Adam ayrıca isimlerin taşıdığı şifreli anlamlara ve rakamların gizli güçlerine de fena halde takmış durumda. Örneğin trajedi hattında nükleer teröre karşı ‘‘kutsal kurbanlar'' verileceği uyarısında bulunuyor. Ardından Versace öldürülünce, ünlü modacının kutsal kurban olduğunu söylüyor. Çünkü Latince ‘‘Ver Sacre'' kutsal kurban anlamına geliyor. Ayrıca 7/15'de ünlü bir kişinin Miami'de öldürüleceği kehaneti de tutuyor. Versace, 7'inci ayın 15'inde Miami'de cinayete kurban gidiyor. Ver Sacre ve Versace isimleri arasında bağlantı kurduğu için de ‘‘Aman, çocuklarınıza isim koyarken dikkatli olun'' diye uyarıda bulunuyor.

Geçen hafta Guam Adası'nda düşen Güney Kore uçağı da dahil düşen bütün uçakların 103 sayısıyla bağlantılı olduğunu iddia ediyor. Ama bu sayıyı bulmak için toplayıp çıkarmadığı rakam kalmıyor. Örneğin TWA'daki 103 şifresini bulmak için uçuş sayısı (800) ile ölü sayısını (230) topluyor ve 1030 sonucunu elde ediyor.

Boulder kentinde öldürülen altı yaşındaki çocuk güzeli JonBenet Ramsey de bu hattın kurbanlarından. Ayrıca Miami yakınlarında merdivenden düşerek dizini sakatlayan Başkan Bill Clinton da aynı hattın kazazedesi. Ancak Clinton'la ilgili kehanet bu kadarla kalmıyor. Sollog, Clinton'ın öleceğini ilgili makamlara bildirdiği için de tutuklandığını ve mahkemeye çıkarıldığını iddia ediyor. ‘‘Dava düştü ama, belgeler federal makamların elinde. Bunların sahte olduğunu kanıtlayana 10 bin dolar veririm'' diyor.

Rabin suikastini de haber verdiğini iddia eden Sollog'un şok uyarıları uzayıp gidiyor; ABD'nin 2001'de yerle bir olacağını, Bill Gates'in şeytanın oğlu olduğunu, CIA'nin beyinleri okuduğunu, Einstein'la Newton'un aradığı ‘‘Tanrı'nın matematiksel kanıtını'' bulduğunu, piramitlerin kesinlikle Mısırlılar tarafından inşa edilmediğini söylüyor.

Bu arada Clinton'ın nasıl öleceğini merak ediyorsanız; Sollog'a göre ‘‘Başkan 3 ve 11 rakamlarının bulunduğu bir tarihte cheese burger yerken boğulacak...''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!