Umman'dan getirilen 250 Türk, Van'da 2 yurda yerleştirildi

Güncelleme Tarihi:

Ummandan getirilen 250 Türk, Vanda 2 yurda yerleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2020 10:42

UMMAN'dan Van'a getirilen ve çoğunluğu üniversite öğrencisi 250 Türk, koronavirüs tedbirleri kapsamında 14 günlük karantina için 2 yurda yerleştirildi.

Haberin Devamı

Umman'dan uçakla Van'a getirilen çoğunluğu üniversite öğrencisi 250 Türk vatandaşını taşıyan uçak, sabah saatlerinde Ferit Melen Havalimanı'na indi. Sağlık ekipleri tarafından kontolden geçirilen 250 kişi, büyükşehir belediyesine ait halk otübüsleriyle Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah ve İmam Şafi Öğrenci Yurtları'na götürüldü. Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç , Van AFAD İl Müdürü Osman Uçar ve sağlık personeli tarafından karşılanan vatandaşlar, 2 yurda yerleştirildi. Vatandaşlar, koronavirüs tedbirleri kapsamında 14 gün karantinada kalacak.

Vatandaşlar, yetkililere teşekkür ederek, "Burada bizi çok iyi karşıladılar. Bizim gelmemize velise olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Van'daki yurtta 14 gün karantina altında tutulacağız. Yolculuk çok iyi geçti. Van'da çok iyi karşılandık. Ramazan bayramını ailelerimizle geçireceğimiz için çok mutluyuz" dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!