Üçüncü sayfa güzeli aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Üçüncü sayfa güzeli aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2001 00:00


Haberin Devamı

İngiltere'nin en popüler bulvar gazetesi The Sun, üçüncü sayfasında cesur pozlarını yayımladığı güzelleriyle ün yapmış bir gazete. Samantha Fox'tan Melinda Messenger'e kadar birçok yıldız, The Sun'un üçüncü sayfasında şöhreti yakaladı. Ama The Sun, son zamanlarda zor durumda. Çünkü güzel kalmadı.

The Sun, çıplak pozlar verecek cesur, genç ve güzel yeni dilberler arıyor. Gazetenin dünkü sayısında, ‘‘Üçüncü sayfa için soyunmayı hiç hayal ettiniz mi? İşte size bir şans. Üç süper kız için İngiltere'nin en büyük modellik yarışmasını başlatıyoruz. Böyle bir rekabet için yeterince güzelseniz sizlerden haber bekliyoruz’’ çağrısı yapıldı. En ünlü modellerin ‘‘Üçüncü Sayfa Güzeli’’ olarak mesleklerine başladıkları hatırlatıldı ve Kathy Lloyd, Samantha Fox ve Melinda Messenger'ın The Sun sayesinde yıldız oldukları kaydedildi.

Üçüncü sayfa güzeli olabilmek için aranan bir dizi özellik var. The Sun Gazetesi, bu çok özel sayfasına 18 yaşından büyük, güzel, bakımlı ve mutlu kızları yeğliyor. Ancak sırf güzellik yetmiyor ve kamera karşısında rahat, kendine güvenli bir imaj gerekli. Kişilik, enerji ve profesyonellik olmazsa üçüncü sayfa güzeli şansı yakalanamıyor.

Gazete, ‘‘Bizler parlak kızlarla çalışırız ve bizimkiler bu sektörün en iyileridir. Bu sayfada silikonlulara yer yoktur. Okuyucularımız doğallığı severler. Üçüncü Sayfa kızları, uzmanlar ekibi tarafından belirlenecek. Yarışmaya katılmak için yapmanız gereken iki, üstsüz fotoğrafınızı elektronik postayla Talkback@the-sun.co.uk'a gönderin ya da Page 3 Girl, The Sun Online, 1 Virginia Street, London E98 1SN adresine postalayın. İsminiz, adresiniz, telefon numaranız ve hayati verileri not etmeyi unutmayınız’’ diye yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!