Üç altın ödül

Güncelleme Tarihi:

Üç altın ödül
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

UNİCEF ve Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘‘Bebek Dostu Hastane’’ ödülü Antalya Devlet, SSK Bölge ve Manavgat hastanelerine verildi.

DÜNYA Emzirme Günü dolayısıyla Dünya Sağlık Örgütü, UNİCEF ve Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘‘Bebek Dostu Hastane’’ ödülüne Antalya'dan üç hastane layık görüldü. Daha önce bu ödülü alan Antalya Devlet Hastanesi devamlılığı sağladı, SSK Bölge ve Manavgat Devlet Hastanesi ödülü ilk kez aldı.

5 YENİ HASTANE

Türkiye'deki 1000'in üzerinde hastanede yapılan incelemede 114 hastane ‘‘Bebek Dostu Hastane’’ ödülü almaya hak kazandı. Daha önce bu ödülü alan Antalya Devlet Hastanesi başarısını korudu. Listeye ilk kez giren 5 hastane arasında Antalya'dan SSK Bölge ve Manavgat Devlet Hastanesi yer aldı.

Gururumuz büyük

Ankara'da Sağlık Bakanlığı'nda dağıtılan ödülleri Antalya Devlet Hastanesi adına Çocuk Bölümü'nden Sorumlu Başhekim Yardımcısı Dr. Ulvi Sarıbaş aldı. SSK Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Okar Taylan, bu ödülle mutlu olduklarını belirtti. Manavgat Devlet Hastanesi'nde yüzler gülüyor.

Hemşirenin çabası

Manavgat Devlet Hastanesi bir ilke imza attı. Eğitim Hemşiresi Neriman İlkdoğan yaptığı çalışmalarla, kurumuna ödül kazandırdı. Manavgat Devlet Hastanesi, Neriman hemşirenin projesiyle ödülü kaptı.

ANTALYA DEVLET HASTANESİ Antalya Devlet Hastanesi Çocuk Bölümü'nden Sorumlu Başhekim Yardımcısı Dr. Ulvi Sarıbaş'ın hazırladığı proje ile iki kata ayrılan anne ve çocuk bölümü, hastaneye bu ödülü getirdi.Dr. Sarıbaş ödülü, başhekim Opr. Dr. Mustafa Nalcı'ya teslim etti.

SSK BÖLGE HASTANESİ Başhekim Vekili Dr. Okar Taylan, ‘‘Bakanlık yetkililerinin hastanemizde yaptığı incelemeler sonunda bu ödülü kazandık. Ödül, Türkiye genelindeki 1000'in üzerinde sağlık kuruluşu arasından 114'üne verildi. Bunlar arasında biz de yer aldığımız için mutluyuz’’ dedi.

MANAVGAT DEVLET HASTANESİ-Bu ödüle ilk kez layık görülen 5 hastane arasına girmeyi başaran Manavgat Devlet Hastanesi'nde de yüzler gülüyor. Eğitim Hemşiresi Neriman İlkdoğan çok mutlu. Ödülü alan Başhekim Dr. Rasim kanar ise, ‘‘İlk kez böyle bir ödül bizi onurlandırdı’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!