TV ekranlarında yaz bombardımanı

Güncelleme Tarihi:

TV ekranlarında yaz bombardımanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Birçok dizi ve program yaz tatiline girerken kanallar birbirinden ilginç ve eğlenceli projeler üzerinde çalışmaya başladı. Birkaçı yayınlayacağı programları şimdiden belirlemiş bile, diğerleri de son hazırlıklarını yapıyorlar. Ey Türk Milleti, televizyonunuzun karşısına çivilenmeye hazır mısınız? O halde işte yaz ekranı...

Kanal D

Elele Forum haziran ortasında tatile girerken; Alkışlar, Sabah Şekerleri, Karne ve Beyaz Show ay sonunda ekranlara veda edecek. Tabii gelecek dönem geri gelmek şartıyla... Bu arada oldukça yüksek rating toplayan ve bu cuma son kez ekrana gelecek Çarkıfelek'in yerini Beyaz'ın sunduğu Aileler Yarışıyor alıyor. Kanal D izleyicilerden gelen yoğun istek sonucu bu yarışmayı yeniden ekranlara getirmeye karar vermiş. Erol Evgin'in sunacağı ‘‘Bir Sevda Masalı’’ sezonun dikkat çekici programlarından biri olacak. Programda ünlülerin nasıl tanıştığı, evlendiği bizzat anlatılıyor. Türkiye'nin il il gezilip tanıtılacağı ‘‘İyi, Kötü, Çirkin’’adlı belgesel programda yaz ekranında izleyicisiyle buluşan yapımlardan.

Interstar

Haziranın 17'sinde ‘‘Kara Melek’’, 20'sinde ‘‘Bizimkiler’’, 22'sinde ‘‘Sen Allah'ın Bir Lütfusun’’ ve 24'ünde ‘‘Rating Hamdi’’ yaz tatiline giriyor. Ancak Pınar Eliçe ve Salih Güney'in başrollerini paylaştığı ‘‘Kuzgun’’ dizisi yeniden seyircileriyle buluşacak. Diğer taraftan dizilerden tanıdığımız Ebru Gediz bu kez karşımıza sunucu olarak çıkıyor. 'Ebruli Günler' adlı programla Interstar ekranlarında boy gösterecek. Boran Kaya'nın sunacağı bir yarışma programı da diğer projeler arasında.

Show TV

Show TV’de yaz ekranında bir değişiklik görünmüyor. Alışkanlık yapan dizi ve programların yaz ekranında da yayını sürdüreceğini söyleyen yetkililer, yeni sezon için bir değişim düşünmediklerini belirtiyorlar.

NTV

Enine Boyuna, Pusula, Başka Halklar, Büyük Macera gibi belgesellerin haziranda da devam edeceği belirtilen NTV’nin yeni programlarıyla da adından söz ettirmesi bekleniyor. Dr. Dilek Salihoğlu'nun sunduğu Çok Yaşa adlı sağlık programı, Mehmet Binay ve Ahu Özyurt'un hazırlayıp sunacağı Ateş Çemberi adlı haber programı, büyük başarılara imza atmış sporcuların tanıtıldığı Dünya Şampiyonları ve Kore Savaşı'nın anlatılacağı bir belgesel haziran ayında ilk kez ekranlara gelecek.

Atv

Sıcak Saatler, Baba Evi, Mahallenin Muhtarları gibi dizilerin yanı sıra İbo Show ve Turnike yaz sezonunda göremeyeceğimiz programlar. Ancak Atv, Gol Show adlı yarışma programına çok güveniyor. Kalede futbolcu Kompela'nın durduğu yarışma, 3 etaptan oluşacak. Sunuculuğunu ise manken Aysu Kayacı ve tiyatro sanatçısı Sabri yapacak. Sabri, soyadını kullanmadan sadece ismiyle şöhret olma çabasında. İlginç!

TGRT

TGRT'de Marziye ve Gülbence tatile girerken, sevilen diziler Eltiler ve Ah Bir Zengin Olsam tamamen bitti. Ama ‘‘Bu dönem bir numara biz olacağız’’ diyen TGRT yeni programlarıyla atağa kalkıyor. Seda Sayan ve Aydın'ın yine birlikte sunduğu Panayır adlı kadınlar matinesi ve Didem Uzel'in sunacağı Sürpriz ile rating umuyorlar. Uzel'in sanatçıların evlerine giderek yapacağı söyleşilerde, sanatçının yapmak isteyip de bir türlü yapamadığı hayalleri olabildiğince gerçekleştirilmeye çalışılacak. İddialı diziler arasında ise Fatma Girik ve Sibel Can'ın anne-kızı canlandıracağı bir proje ve Özcan Deniz'in haziran sonunda çekimlerine başlanacak dizileri bulunuyor.

Kanal 6

Can Kurdoğlu'nun sunduğu Haberciler, Deniz Arcak'ın sunduğu ‘‘Deniz Mahsulleri’’ adlı şov programı, ‘‘Erkekler Kulübü’’ haziran programlarından birkaçı. Atv'nin Gurbetçiler dizisini transfer eden Kanal 6'nın gözü şimdi de ‘‘İkinci Bahar’’da. Diziyi kendi ekranlarına taşıyabilmek için uğraşan yetkililer, dizi zengini olmaya kararlılar. Zira İbrahim Tatlıses'in İmparator dizisini de Eylül'de yayınlayacaklar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!