TÜYAP kitap fuarı ne zaman 2020? 39'uncu TÜYAP kitap fuarı bu yıl yapılacak mı?

Güncelleme Tarihi:

TÜYAP kitap fuarı ne zaman 2020 39uncu TÜYAP kitap fuarı bu yıl yapılacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2020 14:57

TÜYAP kitap fuarı her yıl binlerce kitap tutkununa kapılarını açıyor. Bu yıl pandemi dolayısıyla durumu belirsizliğini koruyan TÜYAP İstanbul kitap fuarı, açılması halinde onlarca yazar ve pek çok kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Peki, 2020 TÜYAP kitap fuarı ne zaman yapılacak? İşte, kitap fuarı için düzenlenmesi planlanan tarih hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

TÜYAP İstanbul kitap fuarı, izin verilmesi halinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. 1-31 Aralık tarih aralığında yapılması beklenen TÜYAP kitap fuarı 2020 için tarih detayları, aralık ayında duyurulacak.

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı her yıl 40 bin metrekareyi aşkın sergileme alanında 9 gün boyunca yaklaşık 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla, panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 300 kültür etkinliğine ve 3000'den fazla imza gününe ev sahipliği yaparak yarım milyondan fazla ziyaretçiye ulaşıyor. Fuarın ilk dört günü boyunca açık olan Uluslararası Salon kapsamında 100'den fazla uluslararası katılımcı firma ve 40'a yakın uluslararası konuk ağırlıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!