TÜSİAD Başkanlık Divanı toplandı

Güncelleme Tarihi:

TÜSİAD Başkanlık Divanı toplandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2005 10:21

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanlık Divanı üyeleri Erdoğan ile yaşanan gerginlik üzerine İstanbul'da toplandı.

Haberin Devamı

Koç Holding'in Nakkaştepe'deki merkezinde saat 09.00'da başlayan toplantı, yoğun kar yağışı sürpriziyle karşılaştı. Bağlarlarbaşı'nı Boğaz ile Boğaziçi'ne bağlayan yolda zincirsiz bazı otomobiller geri dönmek zorunda kaldı.

Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Holding binasına gazeteciler alınmazken, Nakkaştepe otobüs durağında kameralarıyla bekleşen basın mensuplarına Holding'ten çay ve diğer içecek servisi yapıldı.

Yaklaşık 1 saat süren toplantıdan ayrılan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı, çıkışta gazetecilerin soruları üzerine, "Söyleyecek bir şey yok. TÜİSAD olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlave söyleyecek bir şeyimiz yok" açıklamasında bulundu.  TÜSİAD Eski Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Yücaoğlu da toplantının sakin geçtiğini belirterek, "Söylenecek herşey söylenmiş vaziyette" değerlendirmesi yaptı.

Haberin Devamı

Mustafa Koç ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!