Türkiye’nin kanayan yarası kadına ÅŸiddet olayları bitmek bilmiyor: Sevgiliye kurÅŸun, eski eÅŸe bıçak

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin kanayan yarası kadına şiddet olayları bitmek bilmiyor: Sevgiliye kurşun, eski eşe bıçak
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 02, 2021 07:00

Şenol Ş. aralarında tartışma çıkan sevgilisi Songül Ü.’yü darp etti. Bunun üzerine Şenol Ş. evi terk etmek isteyen Songül Ü.’ye silahla kurşun yağdırdı.

Haberin Devamı

BURSA Osmangazi’de birlikte yaşayan Songül Ü. (33) ile Şenol Y. arasında, dün 03.30 sıralarında, kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyürken, Şenol Ş. sevgilisi Songül Ü.’yü dövmeye başladı. Şiddet gören kadın bunun üzerine evi terk etmek istedi ancak Şenol Ş., pompalı tüfekle Songül Ü.’ye doğru 2 el ateş etti. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar Songül Ü.'nün bacaklarına isabet etti. Acı içinde yere yığılan Songül Ü. yardım çağrısında bulunurken, Şenol T. ise olay yerinden kaçtı.

KOMÅžULARI Ä°MDADINA YETÄ°ÅžTÄ°

Silah sesi ve ardından genç kadının yardım çığlıklarını duyan komşuları, kadının yardımına koşarken sağlık ve polis ekiplerine de haber verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Songül Ü.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. (İsmail Hakkı SEYMEN / DHA)

Haberin Devamı

Türkiye’nin kanayan yarası kadına şiddet olayları bitmek bilmiyor: Sevgiliye kurşun, eski eşe bıçak

ESKİ EŞE BIÇAK

ANKARA Sincan’da oturan Necati Özdemir, önceki gün 3 yıl önce boÅŸandığı 3 çocuÄŸunun annesi Gülizar Ö. ile konuÅŸmak istedi. Özdemir, eski eÅŸinin evinin bulunduÄŸu sokakta beklemeye baÅŸladı. O sırada markete gitmek için dışarı çıkan Gülizar Ö. ile konuÅŸmak istedi. Necati Özdemir, Gülizar Ö. konuÅŸmak istemeyince önce tokat attı, sonra 12 yerinden bıçakladı. Gülizar Ö. hastaneye kaldırıldı.   Olay yerinde polis ekibinin gözaltına aldığı Necati Özdemir ise eski eÅŸinin çocuklarını göstermediÄŸi, kendisiyle konuÅŸmadığı için saldırıyı gerçekleÅŸtirdiÄŸini iddia etti. Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Â(Fatih POYRAZ/Ferhat EKÄ°NCÄ° / DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!