Türkiye logosu Red Bull aracında

Güncelleme Tarihi:

Türkiye logosu Red Bull aracında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2005 10:54

Red Bull Racing Takımı spontane sponsor bir şirketle Monaco Grand Prix’inden önce dünya çapında bir sansasyon yaratmıştı. Star Wars dizaynlı arabanın ve mil yatağındaki George Lucas’ın etrafındaki Hollywood yıldızlarının resmi bütün dünyayı gezmişti.

Haberin Devamı

Bu sefer de 21 Ağustos Türkiye Grand Prix’inde yarışan iki Red Bull Racing RB 1 araçlarının üzerinde Türkiye tanıtım logosu olan ‘Turkey’ yer alacak. David Coulthard ve Christian Klien’in yarışacağı İstanbul GP’de ‘Turkey’ tanıtım logolarının yer alma   sebebi ise Türkiye’de Formula 1 yarışlarının ilk defa düzenleniyor olması.

17 Temmuz’da Red Bull Racing pilotu David Coulthard’ın Türkiye tanıtım logolu RB 1 arabasıyla Boğaziçi Köprüsü geçişi sadece ulusal bir organizasyon değildi. Yapılan organizasyonun görüntüleri 3 farklı kanaldan; Reuters, Doğan Haber Ajansı ve Almanya merkezli Smaragd Medien GmbH tarafından tüm dünya televizyon kanallarına organizasyondan 1 saat sonra dağıtılmıştı. Yapılan bu çalışma sonunda tüm dünyada 144 ülkede milyonlarca insan, Red Bull Racing pilotu David Coulthard’ın Boğaziçi Köprüsü geçişini izlemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!