Türk Polis Teşkilatı’nın 170. yılı kutlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. yılı kutlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2015 08:16

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Yılı kutlanırken Anadolu Ajansı Arşivi'nden derlenen fotoğraflar da eminiyet teşkilatı’nın yıllar içinde yaşadığı değişimi gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Malatya’da Türk Sanat Müziği ve Şiir dinletisi düzenlendi.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Karlı, kurum amirleri emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.

Türk Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla hazırlanan sinevizyon gösterimi ile başlayan gecede daha sonra polisler tarafından şiirler dinletisi sunuldu. Elazığ Folklor Ekibinin çayda çıra gösterisinin ardından polislerin oluşturduğu Türk Sanat Müziği Korosu konuklara güzel bir gece yaşattı. Gecenin sonunda ise Polis Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!