Turizm beldesine yakışmıyor

Güncelleme Tarihi:

Turizm beldesine yakışmıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yetkili diyor ki

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ‘‘Veteriner Müdürlüğü'ne konuyla ilgili olarak bilgi vereceğiz. Gereken çalışma mutlaka yapılacak’’

Altınkum Mahallesi

Konyaaltı Altınkum Mahallesi'nde oturuyoruz. Serbest meslek sahibi olan eşim, işi gereği Uncalı'da çalışıyor. Saat 23.00'den sonra, toplu taşıma aracı bulamıyoruz.

Eşim, bu nedenle bisikletle eve dönebiliyor. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız olay, bizi oldukça korkuttu. Sokaklarda dolaşan çok sayıda başıboş köpek, az kalsın bize saldıracaktı. Her geçen gün çoğalan bu köpeklere karşı, hiçbir önlem alınmıyor.

Köpekler kuduz olabilir. Canımıza zarar gelirse, belediye bunu telafi edebilecek mi? Geceleri başıboş köpeklerin cirit attığı sokakları, turizm beldesine yakıştıramıyoruz. Sehime Ün

Hálá kaldırılmadı

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç

‘‘Bazı semtlerde, bu tür sergiler sabit. Ancak, adı geçen yerde gerekli incelemeyi yapacağız. En kısa zamanda sergi iskeleti kaldırılacak’’

100. Yıl Caddesi

100. Yıl Caddesi, Antalya'daki en yoğun caddelerden biri. Gerek yaya gerekse araç trafiği çok hızlı. Bu kadar işlek bir caddede, ne yazık ki görüntü kirliliği eksik olmuyor.

Ticaret Lisesi karşısındaki kaldırımda da, yazdan kalma karpuz sergisi iskeleti var. Çok çirkin göründüğü gibi, kaldırımı işgal ediyor. Yaz bitti, kış geldi, sergi iskeleti hala burada duruyor.

Bu olumsuz durumun giderilmesi için, ilgili birimleri uyardık. Ancak, hiçbir çalışma yapılmadı.

Remzi Nida

Pislik içinde

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri

‘‘Temizlik ekiplerimiz, adı geçen semtte gerekli çalışmayı yapacak’’

Eski Sanayi-Akın Caddesi

Daha önce şehir dışında kalan, şimdi ise Antalya'nın göbeğindeki semtlerde hiç de hoş olmayan manzaralar yaşanıyor. Eski Sanayi'de Akın Caddesi'ndeki moloz ve çöp yığınları adeta bu mahallenin bir parçası haline geldi.

Kaldırım kenarları çeşitli atıklar ve inşaat artıklarıyla dolu. Sanki şehrin göbeğinde değil, terk edilmiş bir semtteyiz. Belediye görevlileri bu pisliğin temizlenmesi için hiçbir çalışma yapmıyor.

Şükriye Can

Çöp broşürü

Kemer Beldibi Belediyesi vatandaşların şikayetlerini en aza indirmek amacıyla bir çöp bröşürü yayınladı. Belediyenin dağıttığı broşürlerde çöplerin ayrıştırılarak atılması konusunda bilgi veriliyor. Bu örnek davranışa teşekkür eden vatandaşlar, ‘‘Hep şikayet edecek değiliz, bazen güzel şeyler de oluyor’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!