Tunalı magandaları

Güncelleme Tarihi:

Tunalı magandaları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2014 01:57

Harçlık için taksicilik yapan üniversiteli Satılmış Erdi Hüner’in Tunalı Hilmi Caddesi’ndeki otoparkçılar tarafından çivili sopayla dövülmesi isyan ettirdi. Otoparkçılar kayıp, cadde sakinleri şikâyetçi.

Haberin Devamı

BAŞKENT’in en işlek caddelerinden Tunalı Hilmi’de salı günü, taksicilik yapan üniversite öğrencisi Satılmış Erdi Hüner (22), yolu iki sıra kapatan otoparkçıları kornayla uyardığı için 10 kişinin saldırısına uğradı. Hüner’in kafasına çivili sopayla vuran otoparkçılar, havaya ateş açarak olay yerinden kaçtı.

YOLLAR OTOPARK OLDU

Olayın ardından Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kavgaya karışanların iş akitlerinin sonlandırıldığını açıklarken, emniyetin suçluları halen yakalayamaması tepki çekti. Yol kenarındaki otopark uygulamasına da isyan eden bölge sakini, “Tunalı Hilmi Caddesi’ni trafiğin rahat akması için tek yön yaptılar, daha sonra da yol kenarını otoparka çevirdiler” dediler.

Sopayla vurdular

Bir gün yoğun bakımda tutulan taksici Hüner, “Otoparkçılar trafiği kilitlenmişti. Kornayla tepki gösterdim. Çivili sopalarla saldırdılar. Biri 10 el ateş etti” dedi.

BAKMADAN GEÇME!