Tüm yıldızlar bu logonun altında

Güncelleme Tarihi:

Tüm yıldızlar bu logonun altında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2002 01:58

Türk televizyonculuğunda yeniliğin adı Kanal D, yeni yayın dönemine flaş yapımlarla giriyor. Kanal D, birbirinden ünlü sanatçıların rol aldığı diziler, yine birbirinden ünlü isimlerin sunduğu şovlar ve deneyimli isimlerin hazırladığı haber programlarıyla bu yılın reyting rekortmeni olacak.

Kanal D'nin yeni dönemdeki sloganı ise şöyle: ‘‘Herkes burada sen neredesin.’’

TELEVİZYON dünyasına ilkleri getirmesi ve ilkeli yayıncılığıyla tanınan Kanal D, yeni yayın dönemine bomba gibi programlarla giriyor. Türkiye'nin birçok ünlü ismini çatısı altında buluşturan Kanal D'de, yeni yayın döneminde Mel Gibson, Michael Douglas, Sharon Stone, Nicole Kidman, Tom Cruise, Catherine Zeta Jones gibi dünyaca ünlü yıldızların rol aldığı sinema filmleri ekrana gelecek. Kahkahaya doyamayacağımız komedi filmleri, What Women Want, One Night At McCools, Very Bad Things, Home Alone-3 ile korku ve gerilim sinemasının çarpıcı örneklerinden The Others, The Faculty, Bless the Child, The Talented Mr. Ripler, Highlander-Endgame ekrana gelecek nitelikli filmlerden. Kanal D'de ayrıca Speed 2, The Accidental Spy, Get Carter, We Were Soldiers, Traffic, The Next Best Thign, Tarzan and the Lost City, Jerry Maguire ve Life is Beatiful gibi macera filmlerini de izleyebileceğiz.

Kanal D'de ayrıca Şevval Sam'ın başrolde olduğu Gülbeyaz, Okan Bayülgen'in başrolde olduğu Sultan Makamı, Sinan Çetin'in sunduğu Film Gibi, Osman Tan'ın müthiş sunumuyla renklenen Koltuk, Janset, Günay Karacaoğlu'nun rol aldığı Yarım Elma, Çekimleri Şanlıurfa'da gerçekleştirilen Azad, Emrah'la Özlem Conker'i buluşturan Kınalı Kar, Emre Kınay'ın sunduğu Sen Gidince, Beyaz'la Meltem Cumbul'un oynadığı Sen Ben ve Diğerleri ile sabah kuşağının reyting rekortmeni Seda Sayan'ın sunduğu ‘‘Sabah Sabah Seda Sayan’’ programları da ekrana gelecek.

HÜLYA AVŞAR’DAN VAZGEÇİLMEZ ŞOV

Ekranların vazgeçilmez şovu ‘‘Hülya Avşar Show’’ artık Kanal D'de. Yıllardır reyting rekorları kıran ve Hülya Avşar'ın hem güzelliği, hem de sivri sorularıyla renklenen şov programı, yeni yayın döneminde Kanal D'nin en büyük sürprizi.

BERİVAN

Sibel Can'ın Emre Kınay'la birlikte başrolünü oynadığı, geçtiğimiz yayın dönemine damgasını vuran Berivan, yeni bölümleriyle yine nefes kesecek.

KIRIK AYNA

Usta aktör Kadir İnanır'ın başrolünü oynadığı Kırık Ayna'nın yönetmeni Şerif Gören. Çekimleri Orta Anadolu'nun eşsiz doğasında gerçekleştirilen dizi, tutkulu bir aşk öyküsünü anlatıyor.

ÇARKIFELEK

Ekranların en renkli, en neşeli ve bol armağanlı yarışmasında sihirli çark, birbirinden ilginç sürprizler ve yeniliklerle yine Kanal D izleyicileri için dönüyor. M. Ali Erbil'in sunduğu yarışmada, yarışmacılar büyük ödüller kazanıyor.

ANA HABER

Fatih Altaylı'nın yönetiminde ekrana gelen Kanal D Ana Haber Bülteni, ‘‘doğru, güvenilir, tarafsız, dinamik ve ilkeli haber’’ sloganıyla çağdaş televizyon haberciliğinde bir numara olmayı sürdürüyor. Altaylı ayrıca, ‘‘Teke Tek’’ programıyla da gündemi belirliyor.

ARENA

Televizyon programcılığında devrim yaratarak Türkiye'yi sarsan, cesur, dürüst ve ilkeli yapımlara imza atan Uğur Dündar ve tecrübeli ekibi, yeniden Kanal D'de.

KARAOĞLAN

Yapımcılığını ANS'nin üstlendiği Karaoğlan'da, Kağan Urgancıoğlu, Tuba Ünsal ve Sinemis Candemir gibi genç yeteneklerin yanı sıra Sümer Tilmaç ve Serdar Gökhan gibi isimler de rol alıyor.

HASTAYIM DOKTOR

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Hastayım Doktor'da M. Ali Erbil, Seda Sayan ve Ceyda Düvenci başrolde. Dizide, gözü dışarda bir doktorun komik maceraları anlatılıyor.

ZAGA

Okan Bayülgen'in sunduğu Zaga, sadece gençlerde değil, her yaştan izleyicide tiryakilik yaratıyor.

BEYAZ SHOW

Sıcak, esprili ve seviyeli programlarıyla milyonların gönlünde taht kuran Beyaz, yepyeni sürprizlerle geliyor.

AŞK MEYDAN SAVAŞI

Yapımcılığını Eryapım Film'in üstlendiği ve geçim sıkıntısı yüzünden köye geri dönen bir çiftin öyküsünün anlatıldığı dizide, Cem Davran ve Derya Alabora başrolde.

KİM 500 MİLYAR İSTER

Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran ‘‘Kim 500 Milyar İster, bu sezon Kanal D'de ekrana geliyor. Tabii ‘‘tatlı sert’’ bakışlarıyla yarışmacıları heyecanlandıran Kenan Işık da.

ŞAHANE PAZAR

Süheyl-Behzat Uygur kardeşlerin esprili sunumuyla renklenen Şahane Pazar, hızlı temposuyla pazar akşamlarının vazgeçilmezlerinden.

ÜÇÜNCÜ DEVRE

İlker Yasin'in sunduğu, Engin Verel, Osman Tanburacı ve Kazım Kanat'ın yorumlarıyla katıldığı programda süper ligde perde arkasında yaşananlar ekrana geliyor.

UNUTMA BENİ

Şevket Altuğ'un altı yıl sonra ilk kez kamera karşısına geçtiği Unutma Beni'de, esprili şarkıcı Metin Şentürk de rol alıyor. Dizi biri hırsız diğeri amatör müzisyen, 2 arkadaşın öykülerini anlatıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!