Tüm Türkiye Derviş'e kilitlendi

Güncelleme Tarihi:

Tüm Türkiye Dervişe kilitlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2002 02:17

14 kanal canlı yayınladı

KEMAL Derviş'in dün saat 17.00'de televizyonlarda canlı yayınla yaptığı açıklama, tüm Türkiye'yi ekranlara kilitledi. En az 50 habercinin, 20'yi aşkın kameramanın izlediği, Kanal D, CNN Türk, NTV, TRT-2, TV8, Show TV, Star, TGRT, Skytürk, Samanyolu, Kanal 6, STV, ATV, Habertürk kanallarının canlı yayınladığı Derviş'in açıklaması nedeniyle, Çiller de

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e ziyaretini yarım saat ileriye aldı.

Derviş'in Türk-İş Salonu'ndaki hazırlıklar nedeniyle basın toplantısına yaklaşık 15 dakika geç başlaması, canlı yayın yapan sunuculara zor anlar yaşattı. Bazı sunucular geçen süre içinde son gelişmeleri özetlerken, bazı kanallar da özet haberlere yer verdi.

12 DEV ADAM YALNIZ

Dün saat 17.00'de ABD Büyükelçiliği'ne giden Türk A Milli Basketbol takımına eşlik eden Devlet Bakanı Fikret Ünlü de törene katılmak yerine, Derviş'in açıklamalarını izledi.

TAŞAR TUTTURAMADI

Turizm Bakanı Mustafa Taşar ise önce ‘‘Ben milli takımın yanındayım, ben zaten Derviş'in ne söyleyeceğini biliyorum. Siyaseti bırakacak’’ dese de, bir süre Derviş'i izledi. Taşar, Derviş'in solu birleştirme çabaları için de, ‘‘En başından belliydi, olmayacak duaya amin denir mi? Herhalde Dünya Bankası hesaplarına bakmaktan, siyaseti öğrenemedi’’ eleştirisini yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!