Troya'da moda haftası

Güncelleme Tarihi:

Troyada moda haftası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2011 09:48

Çanakkale'deki 3 bin yıllık Troya, bir moda haftasına evsahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Genç tasarımcılara yeni fırsatlar sunmak amacıyla düzenlenen Troya Moda Haftası. 3 ile 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yapımcılığını Şimdi Reklamlar'ın üstlendiği Troya Moda Haftası, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çanakkale Troia Vakfı ve Fashion TV Türkiye sahibi Enis Onat başta olmak üzere birçok kurum kuruluş tarafın dan destekleniyor.

Etkinlikleri 200 ülke de yayınlanacak olan haftanın sunuculuğunu ise Oylum Talu üstleniyor. Troya Moda Haftası'nın müzikleri Gökhan Kırdar tarafından hazırlanacak.

Tek gecede şöhreti yakalayarak adından söz ettiren ve Beyonce, Aishwarya Rai, Anna Kendrick, Christina Aguilera, Catherine Zeta Jones, Ürdün kraliçesi Rania, Angelina Jolie, Celine Dion, Elena Anaya gibi ünlüleri giydiren Elie saab'ın da etkinliğe konuk olması için görüşmeler de sürüyor.

Haberin Devamı

Troya; Çanakkale Boğazı’nın Asya kıyısında M.Ö.3000 senelerine dayanan yaklaşık 5000 senelik tarihiyle en önemli antik şehirlerden .iri.
1998 yılından beri Unesco tarafından desteklenen Dünya Kültür Mirasları arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!