Trafik canavarı 24 can aldı

Güncelleme Tarihi:

Trafik canavarı 24 can aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2001 15:38

Bugün yurtta meydana gelen trafik kazalarında 24 kişi öldü, 114 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş`tan İstanbul`a gitmekte olan Aksu Firması`na ait yolcu otobüsünün Kırıkkale-Kırşehir karayolunun 19. kilometresinde yolun buzlanması nedeniyle kayarak şarampole şaramople devrilmesi sonucu, 1 kişi öldü, çoğunluğu, üniverisite ve polis akademisi öğrencilerinden oluşan 13`ü ağır 45 kişi yaralandı.Kırıkkale SSK ve Devlet Hastanesi`nde ilk tedavileri yapılan yaralılardan ağır olan 20 kişi, Ankara`daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Niğde`nin Ulukışla İlçesi Hasangazi mevkiinde, bir otomobilin kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında  bir yakınlarının cenaze törenine katılmak için İstanbul`dan, Şanlıurfa`nın Siverek İlçesi`ne gittikleri belirlenen 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Bursa`nın Karacabey İlçesi`nde, bir minibüs Canbolu Deresi üzerindeki köprüden dereye uçtu. Araçtakilerden 3`ü tesadüfen olay yerinde bulunan bir iş makinesinin yardımıyla kurtarılırken, su altında kalan minibüsteki 3 kişi öldü, kaybolan bir kişiyi arama çalışmaları sürdürülüyor.

Edirne Kapıkule otoyolunda, aşırı buzlanma sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobilin kayarak fabrika servis otobüsünün altına girmesi sonucu, 2 kiÅŸi yaÅŸamını yitirdi.Â
Bu arada Kapıkule yolu üzeri Yenikadın Köyü giriÅŸinde, 2 otobüs ve1 TIR`ın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 25 kiÅŸi yaralandı.Â

Adapazarı`nda, Karasu yönüne giden TIR Göktepe mevkiindeki virajda,buzlanma nedeniyle kayarak savruldu. TIR, önce bu sırada karşı yönden gelen  bir otomobile çarptı, daha sonra da yol kenarında kamyonetinin arızasını gidermeye çalışan sürücüye çarparak ölümüne neden oldu.

Zonguldak`ın Çaycuma İlçesi`ne bağlı Filyos Beldesi`nde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin, Filyos Köprüsü yakınında şarampoledevrilmesi sonucu bir kişi öldü.

İzmir`in Torbalı İlçesi`ne bağlı Yazıbaşı Beldesi`nde, otomobiin geri manevrara yaparken çarpması sonucu bir kişi öldü.

Foça İlçesi Kocamemetler mevkiinde meydana gelen kazada da otomobilin, şarampole yuvarlanması sürücü yaralandı.

Kemalpaşa Karabel mevkiinde, otomobilin, yolun kaygan olması nedeniyle şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı.

Elazığ`ın Keban Ä°lçesi`nde  yolcu minibüsü yoÄŸun kar yağışı nedeniyle Elazığ-Keban karayolu Süleymanlı Köyü mevkiinde virajı alamayarak Süleymanlı Deresi`ne uçtu. Kazada 5 kiÅŸi öldü, 11 kiÅŸi de yaralandı.Â

Dinar`da 6 ay önce geçirdiği trafik kazasında ayağı kırılan bir kişi, bugün yine aynı yerde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Uşak-Afyon karayolunun Banaz İlçesi girişinde Kırşehir Sanal Turizme ait yolcu otobüsünün Banaz İlçe Jandarma Komutanlığı`na ait devriye aracına arkadan çarpması sonucu 2 er şehit oldu, bir astsubay ile 4 er yaralandı.

Denizli merkeze bağlı Akkale Beldesi yakınlarında Denizli`de yolcuotobüsü ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında2 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

Burdur`da bir otomobilin, İnsuyu mevkiinde, minibüse arkadan çarpması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Adana`da, D-400 karayolunun 25. kilometresinde, Adana Organize Sanayi Bölgesi yakınlarındaki kazada, bir kamyonetin, şarampole yuvarlanması sonucu 7 kişi yaralandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!