‘Tosun'un belalısı iddianameden çıktı! Lüks BMW'yi kaptırmış…

Güncelleme Tarihi:

‘Tosunun belalısı iddianameden çıktı Lüks BMWyi kaptırmış…
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2019 09:23

Binlerce kişinin milyonlarca lira dolandırılmasına ilişkin olarak hazırlanan Çiftlikbank iddianamesinde, bugüne kadar kamuoyuna yansımayan ilginç son dakika bilgisi ve iddialar da yer aldı. ‘Tosun’ lakaplı Mehmet Aydın’ın en yakınındaki isimlerden Cudi Cumhur’un ifadesinde  Mehmet Aydın’ı Bursa’da olduğu dönemde tehdit eden ve BMW I8 ‘el koyan’ Bekir adlı “mafyavari” bir kişiyi de anlattı.

Haberin Devamı

Cudi Cumhur’un son dakika ifadesine göre Mehmet Aydın, Bursa’da Bekir K. adlı bir kişiyle ‘Enerjibank’ diye bir sistem kurmak için birlikte çalıştı. Bekir bu süreçte çeşitli kişilere rüşvet verdiğini iddia ederek, bunun karşılığı olarak Mehmet Aydın’dan 2 milyon lira talep etti. Sonrasında da Mehmet Aydın, BMW I8 marka aracını Bekir’in Maserati marka aracıyla takas etti. Ancak resmi işlem yapmadılar. Sonrasında Mehmet Aydın, noterden kendi aracının devrini yaptı. Fakat Bekir K., bu devri yapmadı. Ayrıca polise aracının çalındığı başvurusunu yaptı. Araç bir süre Çiftlikbank’ın Ataşehir’deki ofisi önünde durdu. Ancak daha sonra trafiğe çıkınca polis tarafından yakalandı ve Bekir’e teslim edildi. "

"BEKİR'E SUİKAST PLÂNI"

Cudi Cumhur’un ifadesindeki iddiaya göre Mehmet Aydın, Bekir’e suikast için Suat Fehmi Emur adlı adamına paralar gönderdi. Bu işin arkasında da uyuşturucu işi için anlaştığı Necip Gökçe vardı. Ancak herhangi bir eylem yapılmadı.  Daha sonra da Ümraniye’de Bekir Kahraman ve kardeşi ile Mehmet Aydın’ın adamları Fehmi Emur, Ahmet Furkan Ferman, Savaş Yıkılmaz bir araya geldiler. Konuları konuşup uzlaştılar.

‘Tosunun belalısı iddianameden çıktı Lüks BMWyi kaptırmış…


Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!