Toronto'nun galibi: Silver Linings Playbook

Güncelleme Tarihi:

Torontonun galibi: Silver Linings Playbook
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 14:21

David O Russell'ın yönettiği "Silver Linings Playbook" filmi, Toronto Film Festivali'nde büyük ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Bu yıl 37.si düzenlenen Toronto Film Festivali'nin kazananları belli oldu. Festivalin büyük ödülü olan "İzleyici Ödülü"ne "Silver Linings Playbook" adlı film değer görüldü.

Filmin başrollerini Bradley Cooper, Jennifer Lawrence ve Robert de Niro paylaşıyor. Yönetmenliğini David O. Russell'ın üsütlendiği ve senaryosunu da yönetmenin Matthew Quick'in romanından uyarladığı film dram ve komedinin iç içe geçtiği bir yapım. Filmde eski bir öğretmen olan Pat Salitano (Bradley Cooper), girdiği ruh sağlığı hastanesinden çıkmasının ardından ailesinin yanına dönmesi ve eski karısı ile tekrar biraraya gelmeye çalışmasını konu alıyor. Fakat durum Pat için hayli zor gibi gözükse de, bu sırada tanıştığı Tiffany isimli gizemli komşu kadın Pat'in hayatını bambaşka bir yöne çeviriliyor.

Haberin Devamı

OSCAR'A DA YAKIN

Festivalin "İzleyici Ödülü" kapsamında İkincilik Ödülü Ben Affleck'in "Argo", Üçüncülük Ödülü ise Eran Riklis'in "Zaytoun" filmlerinin oldu.

Toronto'da geçen yıllarda "Slumdog Millionaire" ve "Zoraki Kral", "İzleyici Ödülü"ne layık görülmüş, iki film de Oscar'dan ödüllerle dönmüştü. Eleştirmenler, "İzleyici Ödülü"nü kazanan "Silver Linings Playbook"un da Oscar'da büyük bir başarı sağlayacağını düşünüyor.

Torontonun galibi: Silver Linings Playbook

Torontonun galibi: Silver Linings Playbook

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!