Gaziantep TOKİ projeleri hangi ilçelerde yapılacak? İşte Gaziantep sosyal konut projesinin yapılacağı ilçeler

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep TOKİ projeleri hangi ilçelerde yapılacak İşte Gaziantep sosyal konut projesinin yapılacağı ilçeler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2019 12:23

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) '100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'ni hayata geçireceği illerden biri de Gaziantep oldu. İstanbul'dan sonra en fazla konut Gaziantep'te yapılacak. Bölgede ikamet eden vatandaşlar, sosyal konut projesinin yapılacağı ilçeleri merak ediyor. Peki Gaziantep TOKİ projeleri hangi ilçelerde yapılacak? İşte Gaziantep'de toplu konut projesinin yapılacağı ilçeler

Haberin Devamı

TOKİ sosyal konut projeleri Gaziantep'te de büyük bir ilgiyle karşılandı. Projenin detayları kısa süre içerisinde paylaşıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yurt genelinde '100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'ni uygulayacağı yerler açıklandı. Peki, TOKİ Gaziantep sosyal konut projeleri nerede yapılacak? Sosyal konut projeleri Gaziantep'in hangi ilçelerinde inşa edilecek?

İstanbul'dan sonra en fazla konut 5 bin 200 adetle Gaziantep'te yapılacak. Ankara ve Konya'da 4 bin, Balıkesir, Denizli, İzmir ve Şanlıurfa'da 3 bin 500, Bursa'da 3 bin 200, Kocaeli, Kayseri ve Eskişehir'de 3 bin sosyal konut hayata geçecek. Peki, TOKİ Gaziantep sosyal konut projeleri nerede, hangi ilçelerde yapılacak?

En çok konutun inşa edileceği illerden Gaziantep’te de sosyal konutlar Güneykent, Nurdağı, Şehitkamil ve Islahiye ilçelerinde yükselecek.

Haberin Devamı

Gaziantep TOKİ projeleri hangi ilçelerde yapılacak İşte Gaziantep sosyal konut projesinin yapılacağı ilçeler

SOSYAL KONUT BAŞVURULARI İÇİN SON GÜN NE ZAMAN?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa ettirilecek konutlar için, T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Proje İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular yapılacak. Başvuru işlemleri 16 Aralık ve 15 Ocak 2020 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!