Tivibu Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir? Direk Operatöre Bağlanma Ve İletişim No

Güncelleme Tarihi:

Tivibu Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir Direk Operatöre Bağlanma Ve İletişim No
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2020 15:06

Tivibu müşteri hizmetlerini arayarak sorun ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Tivibu müşteri hizmetleri numaraları, direk bağlanmak için tuşlamanız gereken numaralar ve Tivibu iletişim adres ve bilgileri hakkındaki tüm detayları sizler için hazırladık.

Haberin Devamı

Tivibu gibi birçok özel kurumun destek servisine başvurmak veya bir çağrı merkezi numarası bulmak her zaman kolay değildir. Bir Tivibu çağrı merkezine bağlanmak bazen biraz zaman alabilir. Müşteri temsilcileri, hattaki aramaların yoğunluğuna bağlı olarak size geri dönecek ve şikâyet ve sorunlarınızla ilgileneceklerdir. Tivibu çağrı merkezine bağlanmak için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

TiViBu Müşteri Hizmetleri

Tivibu müşterilerinin en sık karşılaştığı sorunlardan bazıları, Tivibu'nun aboneliğinin, şikâyetlerin ve önerilerin başlatılması ve çözüme ulaştırılmasıdır. Her türlü soru hakkında bilgi alabilir ve Tivibu iletişim merkezine başvurarak müşteri hizmetleri bölümünden sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Kendi başınıza çözemediğiniz sorunlar için hemen Tivibu müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Türk Telekom'un dijital servislerinden biri olan Tivibu, hem dijital platformda hem de uydudan izleyicilere hizmet veriyor. Tivibu servislerinde kullanılan cihazlarda, genel yayın yazılımlarında veya aylık abonelik ile kullanılabilecek üyelik işlemlerinde teknik sorun yaşarsanız, aktif çağrı merkezi servislerini arayabilirsiniz. Tivibu çağrı merkezini arayarak Tivibu servislerini kullanabilir, karşılaştığınız sorunlar hakkında yetkili bir müşteri temsilcisiyle görüşerek kolayca teknik destek alabilirsiniz. Tivibu, Türk Telekom çerçevesinde çalıştığı için satış ve satış sonrası servis sırasında kullanıcılara 7/24 destek hizmetleri sunmaktadır.

TiViBu Müşteri Hizmetleri Numarası

Tivibu, “444” sisteminde olup kullanıcılarının karşılaştıkları sorunları çözmek için kullandığı bir çağrı merkezine sahiptir. Tivibu çağrı merkezi numarası 444 5 375’tir. Bu çağrı merkezi ile kullanıcılar Tivibu yayın kesintilerini ve Tivibu üyelik alımlarını kolayca ve güvenle gerçekleştirebilirler. Aboneler, Tivibu servisleriyle ilgili sorunları ve arızaları kolayca bir Tivibu müşteri temsilcisine rapor edebilir. Ayrıca, Tivibu paketleri ve üyelik işlemleri hakkında ayrıntılı Tivibu müşteri hizmetleri aracılığıyla kolayca elde edilebilir.

Haberin Devamı

Tüm işlemler Tivibu çağrı merkezi üzerinden müşteri temsilcileri ile yapılan görüşmelerle kolaylıkla yapılabilir. Özellikle, Tivibu paketleri hakkında bilgi alabilir, Tivibu üyelik işlemlerini başlatabilir, Tivibu yayın başarısızlıkları için servis desteği ve diğer teknik başarısızlıklar olursa Tivibu üyeliğini iptal edebilir. Birçok Tivibu işlemi bir çağrı merkezi aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilir. Kısacası, Tivibu platformunu kullanırken ortaya çıkan sorunlar bireysel olarak çözülemiyorsa, profesyonel ve eğitimli müşteri temsilcilerinden en kısa sürede destek alabilirsiniz.

Türk Telekom çağrı merkezinin altyapısını kullanan Tivibu, hem teknik hem de teknik personel açısından son derece kaliteli bir donanıma sahiptir. Bu nedenle, telefonda çok uzun süre beklemek zorunda kalmadan yetkili kişilerle kolay iletişim sağlanabilir. Farklı cihazlara erişimde ve telefonda uzun bekleme süreleri ile karşılaşılmaz.

Haberin Devamı

TiViBu Müşteri Hizmetleri Direk Operatöre Bağlanma

Doğrudan Tivibu müşteri desteğine bağlanmak için, önce Tivibu müşteri desteğini 444 0 375 numaralı telefonu arayın. Daha sonra, 4 düğmesine basarak müşteri hizmetlerine hızlıca bağlanabilirsiniz.

TiViBu Müşteri Hizmetleri İletişim Ve Adres

Öncelikle bir Tivibu televizyon platformuna veya uydu platformuna abone olmak gerekiyor. Ancak Tivibu paketlerini bilmiyor veya mevcut Tivibu aboneliğiniz ile ilgili sorun yaşıyorsanız, Tivibu müşteri hizmetlerini arayarak kolayca sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. 444 5 375 numaralı Tivibu müşteri hizmetlerini arayarak müşteri temsilcileri ile iletişim kurabilirsiniz. Tivibu müşteri hizmetleri yanında 0212 306 10 00 numaralı telefonu arayarak ta Tivibu yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tivibu telefon numarası olan 0 212 306 10 00 aynı zamanda Tivibu faks numarasıdır. Özellikle, Tivibu aboneliği veya Tivibu sonlandırması gibi işlemler için gerekli olan ıslak imzalı belgeleri kolayca gönderebilirsiniz. Böylece yalnızca bir telefon görüşmesiyle belge gönderme ve üyelik veya aboneliği iptal etme işlemini başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Çağrı merkezi ve anahtar numaralar hem destek servisini hem de merkez ofisi aramayı kolaylaştırmaktadır.

TiViBu Hakkında

Tivibu, Türk Telekom tarafından sunulan bir dijital televizyon platformudur. Televizyon yayıncılığı bünyesinde film, müzik, belgesel ve daha birçok kategoride yayın yapmaktadır. Web yayını üzerinden bilgisayarlar, tabletler ve cep telefonları aracılığıyla izlenebilen platform 2015 yılında uydu üzerinden yayına başlamıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!