TİTB: Aydınları imha için 27 savaşçı gönderdik

Güncelleme Tarihi:

TİTB: Aydınları imha için 27 savaşçı gönderdik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2009 00:00

Profesör Baskın Oran, Türk İntikam Birliği Teşkilatı (TİBT) adlı ırkçı gruptan dün yeni bir tehdit mektup daha aldı.

Korkunç mektup, Prof. Oran’ın “imhası” için kaç kişinin kim tarafından görevlendirildiğini bile söylüyor.
Porf. Oran, Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un, Nusaybin’in Sınırtepe karakolunda yaptığı açıklamanın siyasi olduğu gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan aydınlar arasındaydı.

3 savaşçı görevlendirildi

TİBT imzalı tehdit mektubu da, bu suç duyurusunu kastederek, “Türk ordusunu yıpratma çalışmalarının sonuçsuz kalacağını” söylüyor ve şöyle devam ediyor: “Baskın Oran’ın imhası için 3 Türkçü şehir savaşçısı, komutanımız Savaşan Atsız tarafından görevlendirildi. Bu bağlamda Türkçü timlerimiz, gelecekte yer ve iz tespiti sonucunda gereken adımları atarak imha harekâtını başarıya ulaştıracaktır. Baskın Oran için çember daralmıştır!”

Diğer aydınlar da hedefte

Mektup sadece Prof. Oran’ı tehdit etmekle kalmıyor, suç duyurusunda bulunan Ufuk Uras, Baskın Oran, Cengiz Algan, Ahmet İnsel, Mebuse Tekay, Oya Baydar, Aydın Engin, Mithat Sancar ve Sezgin Tanrıkulu’nun da kara listeye alındığını şu ifadeyle bildiriyor:

Komutan Savaşan Atsız

“Türk İntikam Birliği Teşkilatı’nın kara listesinde yer alan imha edilmesi gereken öncelikli Türk düşmanları’nın artması sonucu, adı geçen Türk düşmanları’nın imhası için 27 Türkçü şehir savaşçısı, komutanımız Savaşan Atsız tarafından görevlendirilmiştir.”
Oran’a gönderilen mektup “Yaşasın Türkçü komutanımız Savaşan Atsız ve Türkçü şehir savaşçıları. Ya Türkçü Devrim, Ya Ölüm!” diye bitiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!