Titanik yolda batabilir

Güncelleme Tarihi:

Titanik yolda batabilir
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

‘‘Titanik’’in Oscar'daki en önemli rakibi ‘‘L.A. Confidential’’ın yönetmeni Curtis Hanson, adaylara verilen öğle yemeğinde ‘‘Yıllar önce Titanik yola çıktığında da New York'a varacağından herkes çok emindi. Neler olacağını bilrikte göreceğiz’’ diyerek, dev filme taş attı.

Bu yıl 70'incisi düzenlenecek olan Oscar Ödülleri öncesinde, heykelciğe aday olan sanatçılar bir öğle yemeğinde buluştular. Geleneksel öğle yemeğinde buluşan ünlü isimler, 23 Mart'taki tören öncesinde şanslarını da değerlendirdiler.

Ünlü isimlerin birbiri ardına espri patlattığı öğle yemeğinde sohbetlerin odak noktası tabii ki 14 dalda ödüle aday olan ‘‘Titanik’’ filmiydi. ‘‘Titanik’’in en büyük rakibi konumundaki ‘‘Los Angeles Sırları’’ın yönetmeni Curtis Hanson, ‘‘Yıllar önce Titanik yola çıktığında New York'a varacağından herkes çok emindi. Yarışta daha pek çok iyi film var. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz’’ diyerek, ödül gecesinde ‘‘Titanik’’in başına bir kaza gelebileceğini esprili bir cevap verdi.

200 milyon dolara mal olan ve 1 milyar dolardan fazla hasılat elde eden ‘‘Titanik’’in başarısı, sinema dünyasının uzman isimlerince iyi bir pazarlama taktiğine bağlandı. Kuşağının ‘‘Rüzgâr Gibi Geçti’’si olarak gösterilen ‘‘Titanik’’in 87 yaşındaki oyuncusu Gloria Stuart ise, ‘‘Yarışmaları sevmem. Ekip olarak başarı elde etmek önemli’’ dedi. Stuart, gergin olup olmadığı sorulduğunda ise, ‘‘Gergin miyim? Evet’’ cevabını verdi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!