Thierry Henry, 25 milyon sterlinlik boşanma davasıyla karşı karşıya

Güncelleme Tarihi:

Thierry Henry, 25 milyon sterlinlik boşanma davasıyla karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2007 00:00

Fransız asıllı ünlü futbolcu Thierry Henry’nin dört yıllık eşi ve çocuğunun annesi İngiliz model Claire Merry’den ayrılma kararı spor ve magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ünlü çiftin ayrılığının futbol tarihinin en pahalı boşanma davalarından biri olacağı iddia ediliyor.

Thierry Henry, 25 milyon sterlinlik boşanma davasıyla karşı karşıya
Ünlü İngiliz futbol kulübü Arsenal’dan Barcelona’ya transfer olan Thierry Henry (29) önceki gün, eşi ve iki yaşındaki kızı Tea ile birlikte oturduğu Londra’nın Hamstead bölgesindeki evinden eşyalarını aldı. Futbolcunun eşyalarını İspanya’ya götüreceği tahmin ediliyor. Cep telefonundaki mesajlar ve fotoğraflar yüzünden kavga edip ayrılan çiftin boşanma davasının da büyük ilgi çekmesi bekleniyor.

25 milyon Sterlinlik serveti bulunan Thierry Henry’nin, boşanma davalarında oldukça iddialı olan ünlü avukatlık firması Mishcon de Reya ile anlaştığı öne sürüldü. Prenses Diana’nın boşanma davasıyla ünlenen firma geçtiğimiz aylarda Heather Mills’in, Sir Paul McCartney’den ayrılması davasında da eski modeli temsil etmişti. Avukatlar, Renault Clio reklamında Thierry Henry ile tanışıp 2003 yılında evlenen İngiliz model Claire’e, eşinin servetinin büyük bir bölümüyle birlikte gelecekteki kazancının üçte birini alabileceğini de fısıldamış. Claire’in, 10 milyon Sterlin tazminat alması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!