The Walking Dead 6. sezon 10. bölüm yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

The Walking Dead 6. sezon 10. bölüm yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 09:18

Her yeni bölümü heyecanla ve sabırsızlıkla beklenen The Walking Dead dizisinin 6. sezon 10. bölümü dün akşam AMC kanalında ekrana geldi. Dünyanın her yerinde izlenme rekorları kıran dizinin son bölümünde Alexandria dışına çıkan Rick ve Dary’in yaşadıkları nefesleri kesti. İşte son bölüm fragmanı ve detayları…

Haberin Devamı

Amerika’da yayınlandığı ilk günden beri zirveden düşmeyen The Walking Dead dizisinin yeni bölümünde yine heyecan doruktaydı. Alexandria’da yaşayan ve tanıdığımız birçok karakterin karanlık yüzüne şahit olduğumuz 6. sezon, çok şiddetli ve sert geçmeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde Alexandria’yı zombilerden temizleyen Rick ve kasaba halkı, birbirlerine daha da kenetlenerek, beraber hareket etmeye başladılar. Yeni bir yaşama dair umudunu yeniden kazanan Rick, Alexandria’nın düzen içerisinde yaşaması için mücadele etmeye başladı.

The Walking Dead 6. sezon 10. bölüm yayınlandı – İzle

6. sezonun 10. bölümünde; Daryl ile Alexandria dışına çıkan Rick, kasaba halkı için erzak aradıkları yerlerde yaşam mücadelesi veren yeni insanlarla karşılaştılar. Öte yandan aylakları temizleyen Spencer’a Michonne yardım eder.

Haberin Devamı

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 10. BÖLÜM FRAGMANI

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 10. BÖLÜM: İLK BAKIŞ

Dizinin oyuncu kadrosunda; Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Michael Cudlitz, Sonequa Martin-Green, Alanna Masterson, Christian Serratos, Josh McDermitt, Seth Gilliam, Ross Marquand, Austin Nichols ve Lennie James yer alıyor.

The Walking Dead 6. sezon 10. bölüm yayınlandı – İzle

THE WALKİNG DEAD KONUSU

Dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını anlatan The Walking Dead dizisinde, zombiler, hikayenin geçtiği bölgenin yerel argosunda “aylaklar” adıyla anılıyor. Sadece beyinleri yokedilerek etkisiz hale getirilebilen bu aylaklar, herhangi bir canlıyı yakalayıp parçalayarak yiyen “yaşayan ölüler” olarak betimleniyor. Aylaklar, ayrıca, sağlıklı insanları ısırarak veya tahrip ederek içlerindeki zombi virüsünü bulaştırma yoluyla kendileri gibi birer zombiye dönüştürebiliyor. Seri, bu vahşi zombilerin ortaya çıkışını ve bu ani gelişme sonrasında kendilerini amansız bir yaşam mücadelesi vermek zorunda bulan bir küçük grubun hikâyesini ele alıyor.

Haberin Devamı

The Walking Dead 6. sezon 10. bölüm yayınlandı – İzle

Grubun lideri, zombi salgını öncesi şerif yardımcılığı yapan Rick Grimes’tır. Her fırsatta grubun dinamiğini etkileyen/değiştiren yürüyen zombilerin korkusu ile yüzleşen ve yaşam mücadelesi veren grubun zombi sürüsüne karşılık hayatları ile kendi insanlıklarını dengelemeye çalışmaları, gruptaki üyelerin öldürülmeleri ile başa çıkmaları, tanıştıkları ve çoğu tehlikeli ya da yırtıcı olan başka insanlarla uğraşmaları gibi ikilemleri konu alıyor.

The Walking Dead 6. sezon 10. bölüm yayınlandı – İzle

Hikaye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçiyor.

Haberin Devamı

The Walking Dead 6. sezon 10. bölüm yayınlandı – İzle

BAKMADAN GEÇME!