The Flash 2. sezon 16. bölüm yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

The Flash 2. sezon 16. bölüm yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 13:02

ABD’nin The CW ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi The Flash’ın 2. sezon 16. bölümü yayınlandı. Dünyanın her yerinden milyonlarca takipçisi bulunan The Flash dizisi işler daha da karışacak. İşte son bölümde yaşananlar ve 2. sezon 16. bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

The Flash dizisinin yeni bölümü dün akşam Amerika’da The CW kanalında ekrana geldi. 4 haftalık bir aradan sonra yeniden ekrana dönen ve milyonlarca takipçisi olan The Flash’ın son bölümünde heyecan doruktaydı.

The Flash 2. sezon 16. bölüm yayınlandı – İzle

THE FLASH 2. SEZON 16. BÖLÜM ÖZETİ

Heyecanın doruklarda olduğu The Flash’ın son bölümünde; başka bir speedster tarafından yapılan hırsızlık olayını Flash’ın yaptığının düşünen Central City Picture News’in sorumlusu, Flash’ı alt etmek için tüm ekibi harekete geçirir. Flash, Cisco Ramon, İris, Caitlin Snow hırsızın peşine düşer. Harrison Wells, Jesse’yi rehin alan Trajectory’den kızını kurtarmaya çalışır.

The Flash 2. sezon 16. bölüm yayınlandı – İzle

Haberin Devamı

Dün akşam yayınlanan dizinin son bölümüne Trajectory rolüyle Allison Page konuk oyuncu olarak dahil oldu. 

The Flash’ın 2. sezon 16. bölümü ABD'de 29 Mart Salı günü The CW kanalında ekrana gelecek. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı…

THE FLASH 2. SEZON 17. BÖLÜM FRAGMANI

İlk sezonu 7 Ekim 2014'te yayınlanmaya başlayan dizinin ikinci sezonu 6 Ekim 2015 günü  start verdi. The CW’in reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan The Flash’ın ikinci sezonunda; Barry Allen, Earth-2'den gelen Zoom'la savaşıyor. Zoom'la olan savaşında pek şansı olmayan Barry Allen'a Earth-2'dan gelen ve kızı Zoom'un elinde olan Dr.Wells ve Jay Garrick yardımcı oluyor. Aynı zamanda Barry, Central City'yi de koruyor.

The Flash 2. sezon 16. bölüm yayınlandı – İzle

DC Comics çizgi romanından aynı adla uyarlanan The Flash’ı Geoff Johns kaleme alıyor. The Flash’ın oyuncu kadrosunda; Grant Gustin, Candice Patton, Dainelle Panabaker, Carlos Valdes, Rick Cosnett, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Teddy Sears yer alıyor. Dizinin yapımcılığını Warner Bros Television, Berlanti Television ve DC Comics, yönetmenliğini David Nuttern ve Jesse Warn üstleniyor.

Haberin Devamı

THE FLASH 2. SEZON 16. BÖLÜM FRAGMANI

THE FLASH 2. SEZON 16. BÖLÜM VİDEOLARI

The Flash dizisinin 2. sezon 17. bölümü Amerika’da The CW’de 29 Mart’ta ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!