Tesadüf

Güncelleme Tarihi:

Tesadüf
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2008 13:47

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, önceki gün DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, Muş Milletvekili Sakık ve Şanlıurfa Milletvekili Binici ile yemek yediklerini bu buluşmanın bir tesadüf olduğunu iddia etti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla DTP’lilerle yemekte buluştuğu iddialarına yanıt verdi.

Fırat, söz konusu yemekte DTP’lilerle tesadüfen karşılaştıklarını, Ahmet Türk ile okuldan arkadaş olduklarını söyledi.

PLANLANMIŞ DEĞİLDİ

Fırat, planlanmış bir program olmadığını yemek yemek için gittiği lokantada Ahmet Türk, Sırrı Sakık ve İbrahim Binici ile tesadüfen karşılaştıklarını belirterek, “Ahmet benim okuldan arkadaşım. Selamlaştık, oturduk aynı masada yemek yedik okuldan anılardan bahsettik. Elbette gündeme ilişkin de konuştuk” dedi.

Siyasetçiler olarak siyasetten ve güncel konularda da konuşmanın doğal olduğunu ifade eden Fırat, bu buluşmanın “Başbakan’ın talimatıyla gerçekleşti” haberlerine ise tepki gösterdi. Başbakan Erdoğan’ın böyle bir talimat vermediğini kaydeden Fırat, Başbakan Erdoğan'ın DTP'lilerle yemek yediğinden de haberi olmadığını ifade etti.

DTP'Lİ SAKIK "YEMEKTE KARŞILAŞTIK"

TBMM İdare Amiri ve DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık da, APK’li Fırat’la yemekte karşılaştıklarını ve beraber yediklerini söyledi. Yemeğin planlı olmadığını belirtirken, verimli ve hoş bir sohbet olduğunu da sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!