Terörde PKK dışında kimlerin parmağı var

Güncelleme Tarihi:

Terörde PKK dışında kimlerin parmağı var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2015 09:24

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’li Deniz Baykal’ın “Meclis Başkanı olsaydım bugün koalisyon hükümeti mutlaka kurulmuştu. Erdoğan koalisyondan yanaydı” sözlerine “Sayın Baykal olmasaydı Erdoğan olmazdı, AKP iktidarı olmazdı” tepkisini gösterdi. Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’nun MHP’li isimlere bakanlık teklifi götüreceği yönündeki sözlerine de “Bizim partililerimiz değil dava arkadaşlarımız vardır. Dava ne alınır, ne satılır” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Bahçeli, dün parti genel merkezinde il başkanları ile biraraya geldikten sonraki basın toplantısında konuştu:

ERDOĞAN HAZMEDEMEDİ

“Erdoğan seçim sonuçlarını hiçbir zaman hazmedememiştir. Koalisyonu Erdoğan sabote etmiştir. AKP’nin 13 yıla yaklaşan rezalet dolu iktidar yıllarının sorgulanmaması için Erdoğan canını dişine takmıştır. Erdoğan hasbi olmadığı gibi haysiyetli de değildir. Çünkü Erdoğan ailesinden ve şahsından başka hiç kimseyi düşünmemektedir.

TÜRKİYE KAOSA SÜRÜKLENDİ

Hâlâ iç yüzü aydınlatılmamış olan Suruç katliamında 32 kişi hayatını kaybetmiştir. Türkiye tam bir kaosa sürüklenmiştir. Koalisyon arayışları esnasında terör düğmesine basılması elbette çok kuşku vericidir. Şehit kanının dökülmesinde cinayet örgütü PKK dışında kimlerin parmağı olduğu mutlaka araştırılması gereken bir konudur.

Haberin Devamı

YARBAYIMIZ ŞEFERSİZLERİN GÖZÜNE BATTI

Yarbay Mehmet Alkan şehit edilen kardeşinin tabutuna sarılıp haklı ve meşru tepkisini gösterirken, insanlıklarını kaybetmiş Saray yönlendirmeli AK troller iftira yarışına girmişlerdir. Erdoğan, Trabzon’da şehit tabutuna elini koyup ‘Ne mutlu şehit analarına’ nutkunu yüzü kızarmadan atarken mesele olmamıştır da kardeş acısıyla gözyaşlarına boğulan bir Yarbayımız şerefsizlerin gözüne batmıştır. Biz haram paraların villalarda sıfırlandığını duyduk da vicdanlarını sıfırlayanları yeni işitiyoruz. Bu aziz ülkenin AKP’den kurtulması da haktır, milli vecibedir. Yoksa iç savaş kapımızdadır. Kardeşin kardeşe silah doğrultması an meselesidir.

TÜRKİYE’Yİ MASKELİ PKK’LILAR YÖNETECEK

AKP’yle HDP’nin hasreti sonunda bitecek, çözümde ortak olanlar hükümette buluşacaklardır. Türkiye’yi seçime kadar tescilli müzakereciler, Kandil dönmeleri, maskeli PKK’lılar yönetecektir. Artık PKK’nın hükümete girmesine sayılı günler kalmıştır. Bu kepazelik tamamen AKP’nin, Erdoğan’ın eseridir.

HER PROVOKASYONA TEVESSÜL EDECEK

Erdoğan ve AKP’nin devlet gücünden mahrum olmamak için her provokasyona tevessül edeceğini iyi biliniz. Erdoğan’ın akıbeti tamamıyla iktidarın devamlılığına bağlıdır. Allah’ın izniyle bu hesap sandıkta un ufak olacaktır. Bizim AKP’siz ve Erdoğan’sız bir Türkiye özlememiz meyvesini verecektir.” ANKARA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!