Temsa’nın ’VIP’ otobüsünde internet bağlantısı da var

Güncelleme Tarihi:

Temsa’nın ’VIP’ otobüsünde internet bağlantısı da var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2007 00:00

Ticari araç üreticisi Temsa, kendi markası Safir otobüslerinin ’VIP’ versiyonunu ’İstanbul Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı’nda sergiliyor. Safir VIP, 2+1 kişilik oturma düzeni, kabin içi internet bağlantısı ve deri koltuklar gibi konfor özellikleriyle öne çıkıyor.

Sabancı Holding’e bağlı Temsa, Tüyap’ta düzenlenen fuarda kendi markasıyla ürettiği otobüs ve midibüslerin yanı sıra Mitsubishi’nin Fuso Canter ile L200 pick-up modellerini sergiliyor. Temsa’nın yolcu otobüsü Safir’in ’VIP’ versiyonu ise sunduğu ayrıcalıklı konforla dikkat çekiyor.

Safir VIP’nin 2+1 kişilik oturma düzeni, kabin içi internet bağlantısı ve deri koltuklar gibi son derece lüks özellikler bulunuyor. Safir, yolculuk esnasında cep telefonu ve dizüstü bilgisayar kullanımına yolcu güvenliğini tehlikeye atmadan imkan tanıyan teknik donanımıyla kesintisiz iletişim ortamı sağlıyor.

Safir VIP, 350 beygir gücündeki performanslı ve ekonomik motoru, çağdaş iç donanımıyla yolcularına yüksek konfor sunuyor. Safir VIP’de monokok gövde yapısı, retarder, egzost freni, ABS, ASR ile donatılmış tam kuru havalı, çift devreli fren sistemi, tüm koltuklarda standart olarak sunulan ve yolculuk güvenliğini azamiye çıkartan emniyet kemeri temel özellikler arasında yer alıyor.

SINIFININ EN UZUN MİDİBÜSÜ

Temsa’nın standında sergilenen midibüs modeli Prestij Super Deluxe, sunduğu yakıt ekonomisi ve güçlü performansın yanı sıra sınıfının en uzun aracı olmasıyla öne çıkıyor. 27+1+1 kapasiteli Prestij Super Deluxe, daha geniş gövdesi, kapı girişleri ve bagaj alanları ile kullanıcılara daha konforlu yolculuklar vaat ediyor. Prestij Super Deluxe’nin 7168 milimetre ile sınıfının en uzun aracı olması, koltuklardaki diz mesafelerini genişletiyor. 2107 milimetrelik araç iç genişliği ise, yürüyüş alanının daha geniş ve omuz mesafesinin daha rahat olmasını sağlıyor. Aracın 1930 milimetrelik iç yüksekliği, uzun boylu yolcuların rahatlıkla hareket etmelerine imkan veriyor.

Prestij Super Deluxe’ün sınıfında ilki temsil eden açılıp kapanabilen arka ve ön çamurlukları, özellikle karlı havalarda kolayca zincir takılıp çıkarılabilmesini sağlıyor. Temsa, Prestij Super Deluxe’e park mesafe göstergesi ekleyerek, segmentinde bir yeniliğin daha öncülüğünü yapıyor. Sürücüler, park mesafe göstergesi sayesinde geri manevralarda ve aracı park ederken kaza riskini asgariye indiriyor. Radyo ve MP3 çalar, tüm koltuklarda bulunan emniyet kemeri, güçlü klima sistemiyle yüksek konfor sunuyor.

Aracın 136 beygirlik motoru, ürettiği 370 Nm’lik tork ile yüksek tırmanma kabiliyeti sağlıyor. Prestij Super Deluxe, sınıfının en iyi minimum dönüş yarıçapı (6.3 metre) ile dar alanlarda üstün manevra yeteneğine de sahip. Temsa, Ağustos ayında lansmanını yaptığı Prestij Super Deluxe ile birlikte Prestij Super City modelini de fuarda sergiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!