Telefonda dört tuşa indirim devri

Güncelleme Tarihi:

Telefonda dört tuşa indirim devri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2008 00:00

Alternatif operatör devrimi başladı, fazladan dört tuşa basanları yüzde 50’ye varan indirimler bekliyor.

Yıllardır pahalı konuşmaktan şikayet eden telefon abonelerine ’Bireysel Ses Hizmeti’ ilaç oldu. Bu sistemle, kullanıcıların sabit telefonlarından şehirlerarası, uluslararası ve GSM görüşmelerini, hiçbir abonelik işlemine gerek kalmadan ekonomik bir şekilde gerçekleştirmeleri sağlanıyor. Kullanıcıların sözleşme ya da başka hiçbir işlem yapmadan kolayca faydalanabildikleri hizmet için ekstra bir bedel ödenmiyor, sabit ücret ya da abonelik ücreti alınmıyor. Sadece yapılan aramaların tutarları ödeniyor.

Bireysel Ses Hizmetinden yararlanmak isteyenlerin, arayacakları telefon numarasını tuşlamadan önce seçtikleri alternatif operatöre ait dört haneli numarayı tuşlayıp, sonra da beklemeden aramak istedikleri numarayı tuşlamaları yeterli oluyor.

Örneğin; Ankara’yı aramak isteyen bir kullanıcı, önce seçtiği operatörün dört haneli numarasını, sonra da ilgili alan kodunu ve arayacağı numarayı tuşlayarak hizmetten kolayca yararlanabiliyor. Eğer yurtdışı aranacaksa, önce seçilen operatörün numarası, sonra ülke kodu ve alan koduyla birlikte aranacak numaranın tuşlanması yeterli oluyor.

KoçSistem Pazarlama Grup Yöneticisi Gökalp Bahçeli, "Henüz tam olarak sağlıklı bir rekabet ortamından söz edemiyoruz, ancak bu konuda olumlu çalışmalar yapılıyor. Kısa sürede tam rekabet ortamının oluştuğu bir sektör haline geleceğiz. Böylece tüketicilere daha fazla fayda sağlayabileceğiz" dedi.

Doğan Telekom Genel Müdürü Fazıl Esen ise yeni hizmetle ilgili şunları söyledi:

"Yeni uygulamayla Smile ADSL abonelerine yalnızca uzak mesafe telefon hizmetlerinde fiyat avantajı sağlamakla kalmıyoruz, aynı zamanda onların telefon ve İnternet hizmet bedellerini bir kerede ödemelerine de olanak tanıyoruz."

İNDİRİMLİ NUMARALAR

Koç.net:1056

Doğan Telekom:1038

Superonline:1099

Net.One:1095

Millenicom:1045
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!