Telefona çıktı, ekipleri yönlendirdi: Ben Süleyman Soylu...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2021 14:42

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Van'ın Edremit ilçesinde 112 Acil çağrı Merkezi'ni ziyaret etti. Soylu, çağrı merkezine gelen telefona yanıt verdi, kendisini tanıtıp ekipleri bölgeye yönlendirdi.

Haberin Devamı

Bakan Soylu, daha sonra komuta merkezindeki ana telsizden, tüm sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.

Komuta merkezindeki ana telsizden sağlık çalışanlarına seslenen Bakan Soylu, "Şükranlarımızı sunmak için arkadaşlarımızla beraber sizi arayalım dedik. Allah razı olsun. Gayretiniz, samimiyetiniz, millete dokunuşunuz inanınız ki, hepimize moral vermektedir. Bizlere büyük güç vermektedir. Allah sabrınızı daim eylesin. İnşallah 2021 yılında bu musibetten hep birlikte kurtulacağız. Ama bilesiniz ki sağlık çalışanlarımızın bu gayret ve samimiyetini aziz milletimiz de gelecek nesillerimiz de hiçbir zaman unutmayacaktır. Hem dualarımız, hem de iyi dileklerimiz sizinle. Tüm ailelerinize selam ve hürmetlerimizi iletiyoruz. Bu arada da rahmeti rahmana kavuşan, bu dönemde büyük gayret gösteren sağlık çalışanlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.Bu konuda da bu müsibetten etkilenen tüm vatandaşlarımıza da hem acil şifalar, hem sağlık içinde afiyet diliyorum. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Sağlık çalışanları da Bakan Soylu'ya telsizden sırasıyla teşekkür etti. Soylu, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin ardından kentten ayrılmak üzere Van Ferit Melen Havalimanı'na geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!