Tek celsede boşandılar

Güncelleme Tarihi:

Tek celsede boşandılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2013 00:00

BKM Mutfak oyuncusu Metin Yıldız ile 5 yıllık eşi Elvan Yıldız, önceki gün tek celsede boşandı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin 3 yaşındaki kızları Şimal’in velayeti anneye verildi.

Haberin Devamı

Elvan Yıldız, geçtiğimiz günlerde avukatı aracılığıyla Bakırköy Aile Mahkemesi’ne 17 maddeden oluşan 4 sayfalık bir dilekçe sunmuş, kendisini sürekli aldattığı ve şiddet uyguladığı iddiasıyla Metin Yıldız’dan boşanmak istediğini belirtmişti. Yıldız, dilekçede kızları Şimal’in velayetiyle birlikte 2 bin TL tedbir nafakası, müşterek olarak çektikleri konut kredisinin ödenmesi için bin TL, evlendiği için işini kaybettiği, ekonomik geleceği zedelendiği, ayrıca manevi çöküntüye uğradığı gerekçesiyle de 60 bin TL maddi, 150 bin TL manevi tazminat istemişti.

Bakırköy Aile Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmaya Yıldız çifti birlikte geldi. Mahkeme 3 yaşındaki kızları Şimal’in velayetini anneye verdi. Elvan Yıldız maddi manevi tazminat talebini geri çekerek Metin Yıldız ile uzlaştı. Çiftin ortak çektikleri krediyle aldıkları evin Elvan Yıldız’ın üstünde kalması konusunda anlaşmaları üzerine mahkeme,kredinin kalan borcunu Metin Yıldız’ın ödemesine karar verdi. Ünlmü oyuncu ayrıca kızları Şimal için eşine 1500 TL tedbir nafakası ödeyecek. Yaklaşık 20 dakika süren duruşma sonrası boşanan çift adliyeden birlikte ayrıldı. Elvan Yıldız duruşma sonrası boşanma haberini Facebook’tan şöyle duyurdu: “Bekarlığa hoş geldim ama erken bir kutlama... Mutlu son artık...”

        

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!