Tecavüzcüyü fantezili tuzak kurup öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Tecavüzcüyü fantezili tuzak kurup öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2006 00:00

Başrolünü Sharon Stone’nun oynadığı "Temel İçgüdü" filmindeki sahnelerin benzerleri, İstanbul Eminönü’ndeki Albatros Oteli’nin 203 numaralı odasında, bir cinayet sırasında yaşandı. 24 yaşındaki Fatma Ceylan, kendisine tecavüz eden Ali Can Gavaz’dan intikamını Temel İçgüdü filminin en çarrpıcı sahnelerinden birinin benzeriyle aldı.

Keşan’da kendisine arkadaşlık teklif eden 35 yaşındaki minibüs şoförü Ali Can Gavaz’ın tecavüzüne uğrayan 24 yaşındaki Fatma Ceylan, İstanbul’da kaldıkları otel odasında Gavaz’ı çantasının askı kemeriyle boğarak öldürdü. Ceylan, ifadesinde Gavaz’ın tecavüz anını cep telefonuyla kaydettiğini ve kendisine şantaj yaptığını belirterek "Görüntüleri istedim ama vermedi. ’Ben de sana tecavüz edeyim ödeşelim’ dedim. Ellerini arkadan bağlayıp sırtına oturum. Görüntüleri tekrar istedim. Vermeyince boğarak öldürdüm" dedi.

TELEFONA KAYDETTİ

Polisin verdiği bilgiye göre, Edirne’nin Keşan İlçesi’nde minibüs şoförlüğü yapan 35 yaşındaki evli 2 çocuk babası Ali Can Gavaz, eşinden boşanan bir çocuk annesi kuaför Fatma Ceylan’a arkadaşlık teklif etti. Ceylan teklifi reddetti. Ancak Gavaz, Fatma Ceylan’ın peşini bırakmadı ve tacizlerini sürdürdü. Bayramdan üç gün önce Ali Gavaz, Ceylan’ı arayarak konuşmak istediğini söyledi. Buluşma yerine giden Ceylan, teklifi bir kez daha reddetti. Gavaz teklifini kabul etmeyen Fatma Ceylan’a minibüsünün içinde tecavüz etti ve tecavüz anını, manken-oyuncu Gamze Özçelik olayındaki gibi cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Yaşadığı olayın şokunu atlatamayan Fatma Ceylan, olayın duyulmaması için İstanbul’a kaçtı. Ancak Gavaz, bir kez daha Ceylan’ı aradı ve kendisiyle beraber olmadığı takdirde görüntüleri internette yayınlayacağını, olayı da yakınlarına anlatacağını söyledi. Ceylan, kendisini arayan Gavaz’a, tecavüz görüntülerini kendisine vermesi koşuluyla görüşeceğini söyledi. Teklifi kabul eden Gavaz, bayramın birinci günü İstanbul’a gelerek otogarda Fatma Ceylan’la buluştu. Akşam saatlerine kadar gezen Fatma Ceylan ile Ali Gavaz Ayasofya’da bulunan Albatros Otel’in 203 numaralı odasına yerleşti.

FANTEZİLİ PLAN

Cep telefonundaki görüntüleri almanın bir yolunu arayan Fatma Ceylan, kendisiyle sevişmek isteyen Ali Can Gavaz için fantezili bir intikam planı hazırladı. Gavaz’a soyunup hazırlanmasını söyleyen Ceylan duşa girdi. Duştan çıkan
/images/100/0x0/55eab998f018fbb8f892b3e9
Ceylan, intikam planını uygulamaya geçti ve Gavaz’a fantezi yapmak istediğini söyledi. "Madem görüntüleri vermiyorsun, ben de sana tecavüz edeyim ödeşelim" diyen Ceylan, teklifi kabul eden Gavaz’ın ellerini arkadan perde ipleriyle bağladı. Yüz üstü yatan Gavaz’ın sırtına oturan Ceylan, çantasının asma kemerini çıkararak Gavaz’ın boynuna geçirdi ve cep telefonundaki görüntüleri istedi. Gavaz görüntülerin kendisinde olmadığını söyleyince, Ceylan iki düğüm attığı kemeri sıkıp tecavüzcüsünü boğdu. Cinayetin ardından giyinip Gavaz’ın cep telefonunu alan Fatma Ceylan odadan çıktı.

GÖREVLİLER BULDU

Fatma Ceylan, otelden görevlilere "Para çekmek için bankamatiğe gidiyorum" diye çıktı. Ceylan’ın uzun süre dönmemesi üzerine kuşkulanan otel görevlileri saat 05.00 sıralarında girdikleri odada Gavaz’ın cesedi ile karşılaştı.

TESLİM OLDU

Keşan’a dönen Fatma Ceylan daha sonra polise giderek cinayet işlediğini söyledi. Genç kadın, İstanbul’a getirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne teslim edildi. Ceylan sorgusunda cinayeti ayrıntılarıyla anlatırken, otel odasından aldığı Gavaz’a ait cep telefonunda tecavüz görüntüleri bulunmadı. İstanbul Adliyesi’ne çıkarılan Fatma Ceylan tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!